panjang umurnyaaaa!


dua slices cake untuk
.
.
.
.
.
.

sebab hari nih hari jadi beliau.ewahhh beliau konon.pirrah.
takpe.untuk hari nih je,demi hari jadi kau.
beliau pon beliau lah kan.
adekaukesah?


apa pandang pandang?makan lah kek tuh.apa ingat senang aku nak buat kek tuh dengan macam macam kaler bagai.semuanya google aku buat untuk kau tau.hah jangan memain.
tak mampu nak buat banyak,dua cukup lah.kau kan nak diet.
cis! terlupa,aku yang nak berdiet.*tepuk dahi*

ok lah,ape ape pon.
selamat hari jadi yang ke 19.
semoga panjang umur,murah rezeki.*ayat common*
rezeki lebih,belanja aku.*ayat tak common*
buat jamuan,jemput aku.*ayat tak common jugak*
buat cake,bagi sikit kat aku.*common*
pointer lebih,kasi sikit kat aku.*ini mintak penampor*


''semoga kekal dengan amierul fareez''

*yang ini terbaekkkk*



ok bai!

8 coratcoret:

nurawatiffatihahabdulaziz said...

aku taknak kek lapis sarawak.. haha.. weh, yang semoga kekal tu terharu weh !! haha.. anyway , it's ammirul fareez .. hehe.. trimas trimas trimas !!!!!

ascil.punye.lah said...

ala,orang dah buatkan tu amik jela.berpeluh peluh aku duk buat kek lapis tu tau.*kalau rasa masin,abaikan je*

ala,salah eja sikit je pon tak bole=(

welkem,welkem,welkem

.izzati liyana. said...

2 lapis jeh? haha. belanja la secret recipe ke apa ke. baru betul2 terharu tuh.

ascil.punye.lah said...

ala mahal mahal buat ape.tgk tuh,kite bagi dia kek lapis pon dia dah nangis hentak hentak kaki sebab terharu.hehe

.izzati liyana. said...

uih, sampai mcm tu? hahahaha. baguslah. ikatan persahabatan tu yang penting. kalau kawan ingat tarikh lahir kita, mmg terharu lah.

ascil.punye.lah said...

yup3!betol tu.

hah awatif ni kawan saya dari kecik.kalau tak ingat birthday dia memang mintak pelempang ppercuma la kan

.izzati liyana. said...

ye ke..mmg patutlah ingat. hihi.

ascil.punye.lah said...

tu lah pasal kan.