giveaway dari MOSCOW!!

assalamualaikum.

disebabkan terlampau busy minggu nih jadi terpaksa juga ringankan tulang,lemak dan segala isi perut untuk teruskan hobi pertama dalam diari iaitu BERBLOGGING.

ya,aku baru je letakkan blogging sebagai hobi yang pertama tadi.(dua saat yang lepas)
sebelum nih,hobi pertama aku,TIDUR.cis!

ok lah,kita taknak melalut panjang panjang ye pokcik pokcik semua.ini malam gua nak join satu GA.sangat sangat best.sangat sangat senang.sangat sangat bertuah sesape yang jadi pemenangnye.*ehem ehem,saya lah tu.please please please*perghhh,ini bukan tipu.bukan juga propaganda.sape nak join cepat angkat kaki sambil kembangkan hidung!

jom kita ke blog tuan blog yang baik hati student moscow nih.



moscow tu beb!aku nak mimpi ke sana pon tak termimpi mimpi lagi.

tuan punye blog nak bagi hadiah gila punye best nih.apa lagi tunggu tunggu pokcik mokcik semua?jom jom dan jom!



gua nak tag :


hah jom join!jangan pura pura tak nampak nama korang pulak.*ini amaran*


9 coratcoret:

.izzati liyana. said...

eh, name sape yang sedap atas sekali tuh? hahahaha!

akan dijoin nanti. :)

sifu im said...

name aku xde xkena join la kn..hehe

ascil.punye.lah said...

zati : hah nasib baek nampak nama sendiri.join3!

sifu : waa,tongga taip nama sifu sekarang.jadi,sifu wajib join !ahah

.izzati liyana. said...

err..bukan kena letak dia dalam bloglist ke? awk xde pon bloglist. tu yang buat agak keberatan sikit nak join tuh.

ascil.punye.lah said...

oh alorh,kite main pakai buat je.sebab ade orang tag.

My MiRa said...

huhuhuhuhu


mira singgah sini ya

ascil.punye.lah said...

my mira : tenkiu sudi singgah.=p

.izzati liyana. said...

haha. takpe2 goodluck ye. :)

ascil.punye.lah said...

tenkiu zatiiii