kus semangattt . rasa dup dap dup dap!

assalamualaikum senah,kiah,mail.

hah meh la,meh la.aku ada cerita nih.ini bukan gosip kiah oiii,bukan jugak propaganda terhebat abad ini.tak baik tau gosip gosip bulan puasa nih.

*dup dap dup dap*haaaa semputttt.
tulah kau ascil,kemain semangat nak cerita petang petang nih.kot ya pon cerita lah satu satu.kan dah semput.

hah ok ok.alkisahhh macam nih.

jap jap.tarik nafas kejap.*lepas 5 minit*
hah,nak tau tak ?hari nih bukak bukak je blog tengok ade seseorang komen pastuh dia cakap dia buat review khas untuk aku.hah gila tak gila senah oii.masa tuh punye lah kembang hidung aku sampai nak terkeluar bulu hidung.apa taknya,blog aku ni mane pernah direview.follower pon secoet je.rasa segan pulak.tapi,gua tak kisah.gua rasa kali nih gua betul betul dah sesat dalam dunia magika ciptaan sendiri.wacakaplu memang semput gua rasa.

papepon,aku nak ucap berjuta juta juta dan juta kepada kawan blog yang baru aku kenal dan usha blog dia semalam.korang nak kenal ke??eleh nak le tu.
hah orang kampung semua,apa lagi tunggu tunggu?jom kita terjah blog dia.







hah kau.dia nih lah member baru aku.bakal cikgu ni weyh.jangan main main.ok,selamat berkenalan.
lagi satu dia nih pandai masak tau.sesape berkenan, pergi dekat blog dia.aku tak nak jadi orang tengah.ahahah.takde lah.tujuan aku nak promote blog dia,bukan orangnye.marah pulak kang cik Sireh Puteh kita nih.kalau dia mengamuk,aku nyorok dulu.

hah ni pulak review dari cik SP kite pasal blog aku.kalau nak tengok pergi lah tengok.takde tol yang kena bayar pon pak jabit oii.alahaiii,kedekut lah pak jabit nih.= ="

buat kali ke seratus,aku nak ucap terimakasihgilagila dekat SP yang mereview blog aku yang hidup segan,mati pon segan nih.korang semua follow lah dia okayyy,tak rugi pon follow.best!ada banyak gambo.*jangan cakap aku mengampu pulak,ini serius lah.*

ok lah.dah dah dah.sebenarnya aku nak cerita benda lain tadi,tapi lupa dah.takpelah.abaikan okayyy.pergi mandilah sape yang belum mandi tu.jangan pura pura tertelan air paip sudah.kang batal puasa pulak.



p/s : haishhh celah mane muka aku sama macam najwa latiff?beza macam matahari dengan     
         pluto weyh!


14 coratcoret:

LITTLE NUUR said...

betul la ada mirip2 najwa latif
tp suara mirim tak tahu la pulak
heeeeeeeeeeeee

ascil.punye.lah said...

perghhh atin tipu.suara aku yan same,muka tak same pon.ahahah=p

LITTLE NUUR said...

takpe la ftin lebih rela muka je mirip suara tu jgn :D

tp serius la mase 1st time tgk najwa latif mcm terpikir gk sape la muka mcm ni..

hari ni baru tahu..oh cik ascil kite rupanya HAHAHA

ascil.punye.lah said...

fatin,kite mmg tak dilahirkan untuk jadi penyanyi.suara memang ke laut.ahahah.

adoii,tang mana yg samenye?kite tak nampak apa2 persamaan pon.

LITTLE NUUR said...

ntah mata kot hehehe ;D

tang muka la dek oi ;p
haish takkan kaki kot

ascil.punye.lah said...

oh yeke?mata kite kuyu la.lain.ahahah.
takpelah.pandangan orang dengan pandangan kita tak sama kan.

LITTLE NUUR said...

em btul gak..
ala sekali pndang sama je..
kalau 2 3 kali tak la sama sangat ;P

HEEEE

ascil.punye.lah said...

ahahah sekali tak same,berkali kali pon tak same.pandangan kite!

Sireh Puteh said...

tengkiu najwa...
eh, salah!
rupe ade sikit same ngan najwa...
hahahaha..
tulaa...
nak sangat main magik..
kan muke da serupa ngan najwa latiff...
hahahaha..
anyway, thanks sgt2...
hehehe...
mengamok?
takdelaa...
kalo mengamok nanti tukar jadi werewolf...
nanti gigit cikgu magik...
hahahaha...

ascil.punye.lah said...

cikgu sireh mengamuk arghhhhhhhhhhh lariiiiiiii!
ahahah.

takde maknenye same.pelik betol.

hamzah ian said...

ada skit muka najwa latif. hehe

ascil.punye.lah said...

wahhh superhero datang!

ahahah.takde same lah.mungkin jari dia ada 20,sama cam jari aku.itu yg same!

.izzati liyana. said...

untunglah ade yang nak mereview..hihi.

keluar bulu hidung pulak? pelik2 jeh. haha!

ascil.punye.lah said...

ahahah ala nak wat cemana.lupa nak cukur bulu hidung.*aik??*