azam.

assalamualaikum.

huh!aku syak berukband aku tengah mengalami simptom kecelaruan lah.sekejap dia kaler biru,sekejap dia kaler hijau.jadi,sementara biru nih lebih baik fokuskan bijik mata depan lappy untuk mengupdate blog.buku tolak tepi kejap ek.

pfffttt.pendahuluan pon dah ade unsur unsur mengeluh.

malam nih niat hati nak tidur lambat lagi.apa taknya,esok ada satu kelas je.itu pon pukul dua.maunye aku berkuak lentang sampai ke tengahari.opss!*terbayang ibu bercekak pinggang*eh tak,tak.mintak mintak lah mampu bukak mata pepagi buta tengok matahari terbit.lepastu terus sambung tugas sebagai pelajar ye tuan tuan dan puan puan.*serius habiss*

*lepas lima minit lima saat.*

ok dah set alarm.mintak mintak bangun esok pagi,pastuh duduk kat meja dan makan study gilagila sampai jadik gila.jangan menyesal kemudian hari.dah terhantuk baru nak mengada ngada.wahh,nak ngada ngada memang aku tak layan lah.mau kena luku kepala.

apa macam?hebat tak azam untuk esok pagi?erk tapi pagi jelah.tengahari,petang,malam tak tau lagi.yang pagi tu pon tak tau le menjadi ke tak.hikhikhik.azam tu penting tau.bukan buat azam time tahun baru je kawan kawan.untuk setiap hari pon kita boleh berazam.eh,apa?sekarang kita cerita pasal azam lah.bukan azam anak pakcik kassim sebelah rumah kamu tu.ish,kiah ni.

kawan kawan,seperti biasa sudisudilah jadi cheerleaders support saya dari belakang,depan,atas,kiri,kanan dan bawah.i lebiu lah!


                                                                       








hiyarkkkkk!go ascil go!



amboi kemain lagi support sampai cenggitu sekali.haishhh kena membalas budi nih.esok belanja doploh sen.


p/s : eh jap,lame tak tegor orang orang kampung semua.hai senah,gayah,joyah dan latipah!
p/s lagi : gua rindu rumahhh.nak balik dengan kadar segera.


13 coratcoret:

Sireh Puteh said...

tido la lambat lagi ea...
mau ta besor eye bag...
hahaha..
SP da kena ni...

ascil.punye.lah said...

ala da biase orang panggil panda da.tak kesah.

.izzati liyana. said...

haha. azam melambung-lambung. nanti cerita sikit jadi ke tak. huhu.

el-janna said...

comeynye name
ascil^^ gud luck yunk^^

ascil.punye.lah said...

zati : Alhamdulillah jadi!ahaha try la buat azam malam nih.

el janna:tenkiu.nama awak pon.dulu kite selalu berangan nama kita raudhatul jannah.merepek je kan?

.izzati liyana. said...

baguslah. hihi. saya nak azam ape. dari bangun tidur sampai tidur malam balik duduk melanguk depan lappy. cutilah katakan. jangan jealous. hihi. tapin ade jugak azam nak khatam quran. ada lah usaha sikit. :)

ascil.punye.lah said...

bagus bagu.moga azam awak berjaya.

eh,cuti ke?

dushhhh3!jeles

.izzati liyana. said...

haha. yela. degree bulan 9 nnt. :P

ascil.punye.lah said...

oh yke?best ah!tukar tempat.

.izzati liyana. said...

dalam mimpi pun belum tentu dapat. :P

ascil.punye.lah said...

amboi,ok fine!tak mau kawan 5 minit.

.izzati liyana. said...

dah habis ke belum 5 minit? kalau tak, takleh ah nak comment kat blog ni. :P

ascil.punye.lah said...

dah habis sejak 3 jam yang lalu pon.