masa lain,hari lain.

assalamualaikum.

jap sikit je nak cakap.eh salah,sikit je nak taip.hah baru betul.waktu entry aku tak sama dengan waktu sebenar.hari pon lain.baru aku perasan.tapi,aku malas nak betulkan.korang abaikan jela masa dengan hari dekat entri entri aku nih,okayy.

perghh siyes pendek gile entry nih.just nak bagi tau aku baru perasan je.

ok bai!  

p/s : sekarang 7.27 a.m sape ade klas pukul 8 bangun,bangun,bangun!kang terlewat pulak.


4 coratcoret:

.izzati liyana. said...

haha. betul kan lah. tak mengelirukan ke?

ascil.punye.lah said...

ala zaty malas lah kite nak betulkan.hmm,lain kali kot.sekarang cam busy bajet jadik menteri je.hee

.izzati liyana. said...

hihi. suke hatilah. :) takde effect pape pon.

ascil.punye.lah said...

dah hide kan teros dah date n time tuh.ahahha senang keje