putus cinta?

assalamualaikum.

malam malam memang syiokkk berjalan jalan di alam maya.itu yang aku tengah buat tadi.sampai terlupa homework atas meja berlambak.buku sepah sepah.konon ulat buku lah.ascil,ascil kau ni ulat bulu adelah.ataupun ulat beluncas.mungkin lagi comel.

penatlah.tak sangka jalan jalan kat alam maya pon boleh penat.kan best ade takikopta doraemon tu.senang nak terbang ke sana,terbang ke sini.boleh singgah dekat blog kak senah kejap.pastu pergi blog gayah,dah baca baca habis boleh pergi blog mail.hah,kan senang?

'bro,kasi pinjam piring terbang atas kepala u tu boleh ka?'


tak boleh!nanti kau salahgunakan!


elehhhhhhh,ingat aku ni macam nobita ke?aishhh.takpelah.demi menyahut seruan 'kempen berjalan kaki'.maka,berjalan kaki pon tak apalah.boleh sihatkan tubuh badan dan boleh kurangkan lemak lemak tepu jugak.cuma,berjalan di alam maya boleh ke hapuskan lemak??
=___=

terpaksa akur yang otak masih belum matang.haishhh.maaf ye tuan tuan dan puan puan.

ok sekarang kita berbincang secara matang ye *sambil betulkan spek mata*.muka dah habis serius nih.so,korang pon kena serius okayy.aku pelik dengan keadaan sekarang.ini bukan program pelik tapi benar ye kawan kawan.cuma,aku je yang tengah kebingungan sorang sorang sambil buat muka pelik eksotik.

ok.aku pelik kenapa aku dikelilingi oleh orang orang yang tengah ada problem dengan relationship diorang sekarang.sana aku pergi,orang kat sana putus cinta.sini aku pergi,orang kat sini tengah perang besar dengan partner dia.kalau sinun aku pergi,ade pulak yang tengah bersedih nangis nangis bagai.

semuanya sebab apa?sebab CINTA.

bukan nak kata rimas.cuma aku pelik je.sampaikan kadang kadang dalam sehari je aku mengalami tiga situasi yang sama.semua nak putus cinta.ayat lebih kurang pulak tuh.kopi n pes ke ape korang nih.

bagi orang yang takde pengalaman bercinta macam aku,memang aku rasa pelik lah kot.
menangis untuk lelaki bagi aku sangat tak cool.memang senang bila cakap,tapi,mungkin aku sendiri tak pernah rasa sakitnye putus cinta tuh.mungkin satu hari nanti,mana tau kena batang hidung yang kurang mancung nih kan.tapi harap harap tak lah,mintak dijauhkan.





inilah penangan orang bercinta rupenye.

yang aku tau,masa sebelum dapat seseorang yang disukai tuh,kemain ayat baek punye.pijak semut pon semut segan segan je nak mati.jadi,semut pura pura mati jelah.eh termerapu pulak.dah lah tu,setiap saat kalau boleh nak mesej.sambil berak pon nak mesej.nasib tak baik,maunye henpon termasuk dalam lubang jamban.

bak kata kawan aku punye kawan punye kawan,sebelum kapel nak korek hidung pon tak sempat.apa taknya,baru nak korek,mesej pulak masuk.bila dah kapel,hahhh hambikk kau korek dua dua lubang hidung sampai jadik besar gedabak pon boleh.mesej tak masuk masuk pulak.aku rasa memang betul cakap kawan aku tuh walaupon macam geli geli je dengar ayat dia kan.

haishhhh,ape nak jadilah.



p/s : nyah kau,perasaan pelik.aku nak tidur dengan aman.







4 coratcoret:

LITTLE NUUR said...

heeeee..
biasa la mase nak mmg msg tak henti
bile dpt...hmm buat buat tak tahu pulak..
couple memerlukan komitmen yg tinggi *ece befalsampah aku ni*

heee

ascil.punye.lah said...

ade banyak pengalaman rupenye ahli falsampah nih.eh salah!falsafah

Chempaka Sari said...

Hai saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 60. Jemputlah datang ke blog saya ye di http://azzaazman.blogspot.com Semoga kita menjadi blogger yang support antara satu sama lain.

trauma seram ketika blogwalking

ascil.punye.lah said...

chempaka sari : terima kasih banyak banyak. nnti kite singgah=p