ini SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER.


assalamualaikum anda anda yang disini,disana,disinun.daripada tak buat apa apa.meh meh sini nak habaq mai nih.

hari ni,saat ini,detik nih.pertama kalinya aku nak join benda benda macam nih.

sangat bagus ye anak anak,adik adik,kawan kawan,ibu ibu dan bapa bapa untuk menambahkan lagi follower korang.

dan sangat sangat bagus untuk aku yang ketandusan follower nih.sobsobsobbb=(

eh eh,sape kate tamak?tak,bukan bukan.tujuannye macam yang kita cakap tadi lah.plus plus kan follower.i follow u,u follow me back.lepastu boleh jadi model iklan follow me.ok ini tipu.

ok sape mau join,sila silalah dan sudi sudilah klik di bawah skali nanti.

hah,kak kiah,kak senah,bang mail,apa lagi??

jomlah!




p/s : terima kasih cik atin yang penat sampai berpeluh peluh ajar aku nak print screen.jenuh beliau ajar sambil lap lap peluh lagi.penat kan.sorry lah,saya ni memang benak sikit.ajar berkali kali pon tak paham.terima kaseh!



25 coratcoret:

Marina said...

marina datang melawat dari segmen Luna Lanun

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

ascil.punye.lah said...
This comment has been removed by the author.
ascil.punye.lah said...

tenkiu marina=p

enjoy reading this blog.

Golden Rose said...

salam perkenalan...singgah dari blog lunalanun...jemput singgah..

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

ascil.punye.lah said...

goldenrose,tenkiu singgah sini.

kite singgah awak punye oke.

Lang Abdullah said...

salam:

terima kasih yup :)

membalas kunjungan kembali.. :)

ascil.punye.lah said...

sama sama.

takpe.bantu sesama blogger kan?

perfect life z said...

singgah sini jugak...balas kunjungan awak. thanks singgah blog saya. Nice blog...senang nak loading

Fara Husna said...

follow awk..^_^

.fahmi. said...

salam perkenalan...
follow u back!!!
;]

hira said...

singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

norhatizahmohamed said...

hi ascil ! ;)
datang sini dan follow !
jom la ke blog saya :D

kasmadiana said...

salam..saya follow awak kembali!!

ascil.punye.lah said...

perfect life z:tenkiu.haha agaknye sebab tak banyak gadget kot pasal tu senang nak loading.

fara husna:tenkiu!slmt berkenalan=p

fahmi:salam prknlan jugak.tenkiu.

fira:tenkiu follow.nanti saa singgah blog fira.

norhatizah:hi!okay2,jap lagi saya datang.

kasmadiana:tima kaseh!=p

me@monolog said...

salam kenal :) dari http://monolog25.blogspot.com

.izzati liyana. said...

hye. singgah dan follow sini. jemput datang blog saya pula ye.

http://izzatiliyanasabri.blogspot.com/

ascil.punye.lah said...

me@monolog:salam kenal jugak=p

izzati liyana : oke nanti kite datang

anitadiana said...

asalamuaikum...salam singgah dari segmen LUNA LANUN...kak ita dah follow..nanti singgah dan follow blog kak ita..TQ

nurulanatimahirah said...

singgah dari blog luna lanun , anati da follow , kalau senang singgah sini pula ,
http://nurulanatimahirah.blogspot.com

ascil.punye.lah said...

anitadiana:waalaikumussalam,tenkiu kak.nanti kita singgah oke.=p

nurulanatimahirah:orait anati.sedap nama=p

sarasuteramaiya said...

salam dari segmen luna lanun.

saya dh follow awk..harap sudi la follow blog saya yang baru lahir ...

http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

paie said...

datang dan follow :)
feel free to visit mine

http://faizahfariza.blogspot.com

Chempaka Sari said...

hai awak, nak tau tak kita follow awak dah, no 60 tau... selamat berblogging ye, ada masa free singgah ler blog saya kat htpp://azzaazman.blogspot.com pasti tak menyesal huhuhu. Tipu je. Salam perkenalan ye...

ascil.punye.lah said...

@chempaka sari : kite ingat kite dah follow awak aritu.terlepas pandang agknye.sorry sangat sangat.okayy,slamat berkenalan=p

paie and sarasuteramaya: tenkiu sangat2.dah follow korang2 dah=p

Farah :) said...

follow sini . jom follow fara . hehe http://ceritafarahaimi.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower_20.html