creative candid with buddies

assalamualaikum kawan kawan.

hari nih aku gedik.aku nak join contest lagi.ala boleh lah.daripada aku merepekkan?lebih baik join contest si shahmin dengan si linda nih.ni contest pertama diorang.jadi aku tolong lah meriah kan keadaan.hakhakhak.aku tolong meriahkan?ayat tak menahan.apa apa pon contest ni sememang nya meriah.jadi sape sape nak join, jom ikut aku kembangkan hidung 
= . . =



cepat cepat klik banner di atas.*sambil buat muka rakus


syarat syarat semua bole lah tengok dekat blog shahmin atau linda.tapi aku rasa syarat penyertaan takde.cuma ada lah step step yang korang kena ikut.senang bukan?jadi marilah kita beramai ramai buat havoc dekat contest nih.

apalagi orang kampung semua,jom!

eh lupa,bebel bebel lebih.terlupa nak letak gambar.heh,yang ni pon aku tepek je.pedulik hape aku.nahhhh!


RAJAH 1.1

RAJAH 1.2

RAJAH 1.3


ok,cukuplah tiga.eh,memang maksimum tiga pon.biasalah aku.suka amik yang maksimum.bukannya apa.ada peluang letak banyak banyak,letak je.jangan sampai tigaploh keping dah lah.botak kang kepala depa dua orang.

ok tak payah tag sesapa.

sapa yang baca entry nih dan teringin nak masuk.jom je lah.

okbai.

12 coratcoret:

LITTLE NUUR said...

suke gmbar yg last
gd luck fren ;p

syafiqakarim said...

aku tak suka tanyang gambar.tp aku suka ambil gambar.haha.biasalah,budak misteri.haha :D

ah,gambar first tu tampak comel sekali :)

Saiazuan said...

uitm life :D

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

hey budak misteri haha.aku maen tepek je nih.haha.nnti amik gmbr aku.kata suka amik gmbr kn.

ascil.punye.lah said...

@Saiazuan

yeahhh uitm jugak ke?

ascil.punye.lah said...

@LITTLE NUUR

tenkiu cik atin.jom lah join=p

kim heeruul said...

gambar num 3 tu cool..
gud luck..^^

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

thanks kim.jom lah join.

Siti Nurazlinda said...

thanks for joining us :) Good luck okayy .

ascil.punye.lah said...

@Siti Nurazlinda

thanks linda =p

CTK said...

terbaik lah gambar yang last tu....gudluck!

ascil.punye.lah said...

@CTK

thankz.eh jomlah kita joinnn samasama