8 TRIVIA.

assalamualaikum para pembaca.*fuiyoo ayat aku.

ok.sekarang 31 oktober dah berakhir.maka,hari jadi aku pon berakhir sudah.*tepuk tepuk*

ok fine.aku tepuk tangan sorang sorang.

disebabkan takde benda nak diupdatekan SEPATUTNYA.maka,entry kosong ni lah yang aku buat.budak merepek lah katakan.

tapi,aku nak buat sesuatu.ini dia.

TRIVIA HARIJADI BUDAK 19.

orang pertama wish di facebook.

dia jadi orang first sebab dia wish sehari awal.memang tak aci.haha.

blogger pertama yang wish di facebook.

blogger dan juga kawan aku sejak sekolah rendah.thanks beb!

orang terakhir wish di facebook.

aku ingat ingat lupa dia nih.yang aku tahu dia sekolah sama dengan aku.
tengok info eh betullah.kita satu sekolah.*sambil hantuk kepala dekat bantal.empuk sikit.

orang pertama wish di blog.

yaa!budak sepet jadi orang first komen entri aku semalam,sekaligus jadi 
orang first wish.terimakasih.

orang terakhir wish di blog.

orang terakhir ialah budak yang suka nombor cantik.tahniah kau orang 
terakhir.cantik tak nombor?haha,ini gurau kasar namanya.btw,tenkiu.

kad yang bikin gua speechless

nak nangis guling guling sebab ada yang sanggup buat kad untuk aku.
ok,muka aku sangat banyak.mana kau cilok hah?
btw,naisss! aku suka. tenkiu Basyirah.

orang yang pertama wish birthday kat rumah.

mestilah mereka semua ni.ok kecuali aku.takkan lah aku nak wish dekat diri sendiri.
gila agaknya.

masakan ibu masa hari jadi aku.nak jugak mention sini.peduli hape aku.

ayam masak lomak cili padi weyhh.sape sini suka lauk nih?
sila kembangkan hidung selama 5 minit.
yeahh,kita sama! ni lauk pebret aku.lalalla~
ok fine,gambar ihsan google lagi.

terima kasih kepada semua yang wish birthday aku semalam.hanya Allah SWT yang mampu balas.semoga kita semua diberkati-Nya.makin besar,makin banyak tanggungjawab kita sebenarnya.aku harap kita semua tak lalai sebab makin dah berumur nih,dosa pon makin banyak kan.jadi,saling mengingati lah sesama kita.MATI tu tak kira usia tahu?jadi,renung renugkan dan selamat beramal~

waaa,rupa rupanya ada isi berguna jugak entry aku nih.dah umur 19 lah katakan.hakhakhak.

okbai.


p/s : click pada gambar untuk ke fb / blog mereka.
p/s lagi : oh lupa selamat hari beranak juga kepada kaklong aku.birthday kitorang sama!    
                jimat kosss nak celebrate. hakhakhak.








10 coratcoret:

Kgibs said...

happy belated birthday ascil :)

Ain Atika Zailani said...

huahhh selamat hari jadi yeee... sedap masakan ibu tu. hehehehhe bak sikit. padahal dah habis kan kan kan?huh tak ajak ! =(

Pendamba Mawar said...

hapy belated besday..:)

ascil.punye.lah said...

@Kgibs

terimakasih awak=)

ascil.punye.lah said...

@Ain Atika Zailani

tenkiu.haha sedap wooo.jom lah datang rumah.boleh buatkan untuk hang.=p

ascil.punye.lah said...

@Pendamba Mawar

eh,terima kasih wahai pendamba mawar.*berbunga woo ayat aku

onie said...

tak terlambat lagi untuk onie wish.happy belated bufday awakkkk :)

ascil.punye.lah said...

@onie

terimakasih awakkk.=p

CTK said...

alamak terlepas lah..eppy besdayyy dear..hihi..cm da lewat sgt ja..hahaha

*dapat adiah pe?? :D

ascil.punye.lah said...

@CTK

mana lewat.harihari bole wish sebab harihari besday kita.haha