nah robot tak berapa comel.=D

assalamualaikum.


post kedua untuk pagi yang tak berapa nak pagi nih.


sebab musabab kena jawab soalan soalan SPM yang mendatang.SPM jadahnya.aku diTAG untuk game maen tanya tanya soalan nih.jadi untuk feeling feeling macam artis tak bertauliah,aku gagahkan diri jugak menjawab soalan robot tak berapa nak comel nih.HAHA.


ok,kita mulakan.1,2, GO!


1.umur sekarang berapa?jujur doh.


umur aku baru setahun sembilan bulan.hikhikhik*gelak mesti kena macam budak setahun lebih jugak kan?*LOL.aku baru 19.muda lagi tuh.


2.sedang bercinta/baru putus/tak pernah?


pernah.tapi sekarang takda lagi.aku perlukan suami,bukan teman lelaki.cis,apsal ayat aku cam haramm nih.serius gila.ok lah,sekarang single.


3.apa itu kehidupan?


kehidupan itu LIFE.sekian.


4.taste untuk cari balaks/aweks?


yang boleh imamkan aku dan keluarga.hormat orang tua.hormat perempuan dan sebagainya.perokok tegar direject sama sekali,dua kali,mahupun tiga kali.


5.satu ayat untuk gambar kan siapa diri anda.


blurr yang amat.


6.percaya kepada true friend/true love?aku tak.haha


percaya kot.tapi semua tuh tak ku ketemulagi.ewahhhh.


7.pernah kena khianat?apa rasanya?


pernah!rasanya masin masin campur pahit sikit.TAK SEDAP!


8.target untuk kawen?



haishh taknak tanya target grad ke target terima anak buah ke?target kahwin,selepas bertemu jodoh.takde target aku rasa.


9.benda first yang anda buat bila bangun pagi


genyeh bijik mata sampai hilang kesemua taik mata.kott.aku mana tahu,aku mamai time tuh.


10.secara jujur,hipokrit kah anda?


hipokrit takde,hippopotamus ada!tu pon sejak duduk rumah sambil bekerja sebagai penternak lemak.


11.rasa rasa soalan wa ni mencabar tak? :)


mencabar dari soalan addmath sebab aku tak reti nak jawab soalan cam ni.sorry kalau jawapan cam haramm sikit.






p/s: aku tak nak bagi soalan bole?pleaseeeee*sambil kenyit kenyit mata.









12 coratcoret:

syafiqakarim said...

hahah serius lu muda lagi.haha
cis,senang kata lu single?bagus.xlah wa terasa.haha
wa tak suka jawapan apa itu kehidupan.argh!

haha mekasih noh jawab.at least ceq kenai juga hang ni lagu mana :) sobsobsob. nanti hg balik ampang,kita jumpa na.

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

haha kehidupan itu LIFE.betullah.aku single lah.eh,kau ampang gak ke?aku kat ampang lah sekarang.tgh cuti sem.

syafiqakarim said...

haha lu ni gampang je kann.haha nanti wa carikan
lu bf.ok?winkwink :D

ah,kite dok sh.alam ah.study cheras.haha.
cis,best nye cuti.berjimba hari hari

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

hahaha.jangan jeles derr.aku dok rumah pon tak buat apa lebih baik stadi.*padahal time stadi,lebih baik duk umah.ye dakk?

kim heeruul said...

lu seorg yg blurr ??
boleh la buli..hahha

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

haha berani buli ah.kim,wa buat shoutbox dah!

Pendamba Mawar said...

jgan la knyit2 malu saya

ascil.punye.lah said...

@Pendamba Mawar

oh malu eh?*kenyit2 mata lagi*lagi dilarang,lagi di buat.hakhakhak.

El-Janna said...

untungla ade orag tag:(

ascil.punye.lah said...

@El-Janna

ala janna jgn lah gitu.nnti ade orang tag punye janna.kita nak tag janna,tp takde question.=(

budak penjara said...

cehh..aku muda dari aku 3 tahun..aku ingt ko kakak dari aku..haha

ascil.punye.lah said...

@budak penjara

"aku muda dari aku"?hahaha typo.

eleh lu jangan nak bajet muda sgt lah.hantuk kpala satgi.=)