entri pertanyaan dan ade sikit sikit entri perasan.alaaa,SIKIT JE.

assalamualaikum.

aku selalu tak tau ape aku nak update.keringgg bhai!

tapi aku cuba ok.*ceh,bajet ade orang nak baca je.sape nak baca,angkat tangan,sape taknak baca,angkat kaki okayy.

hari nih aku nak tanya,korang kalau update entry tulis tajuk dulu ke tulis entri dulu pastu baru pikir pikir tajuk ape sesuai?
ceh,semenjak dua menjak nih asyik main tanya tanya je kan aku nih?dulik hape aku.perasaan curiousity tuh melambung lambung macam mail lambung!

kalau aku,jawapannya,aku taip entry dulu baru aku pikir title.terbalik?yalah,aku memang failed buat tajuk.kadang kadang kalau buat tajuk dulu,mesti aku lari dari tajuk.kalau tajuk LEMBUKU SAYANG,aku pergi cerita pasal kucing.kalau tajuk PAK MAT JATUH LONGKANG,aku pergi cerita pasal pak mat menang lari dalam guni lawan kampung sebelah.ya,memang macamtu pon aku.*ah,aku memang selalu lari dari tajuk pon.SEBENARNYA.


jadi,anda pula bagaimana?




p/s: makin ramai pulak cakap muka aku iras najwa latif.haishhh percayalah.mungkin ade iras sama.tapi kalau tengok depan depan,bukan takat tak sama macam najwa,malah iras pak latif pon takda.







adik aku kata gambar nih sama gila dengan aku.tapi . . .
ada TAPI tuhh.dia kata 
"tapi najwa seribu kali comel dari kau"


korang rasa apa aku buat?nak je aku baling terompah kayu dekat kepala dia.kelekukkk!biar dia tahu siapa ASILAH GHANI,siapa NAJWA LATIF.


ok bai!

12 coratcoret:

El-Janna said...

kiut je awk ni^^

budak penjara said...

ko mcm najwa latif ke??tp sore ko msti x sdp kn??haha

ascil.punye.lah said...

@El-Janna

saya kiut jiwa je.huahuahua.

ascil.punye.lah said...

@budak penjara

eh eh mana tau?pernah dengar ke?jawapan kau paling tepat!suara aku ke laut.

LITTLE NUUR said...

weeehee..
kan da ckp ada rupa sikit
tp antara aku ko dan najwa latif
aku kiut lagi kot

sekian terima kasih hahaha

kim heeruul said...

gua buat tajuk lu..nanti senang sikit nak buat jalan cerita..=)

ascil.punye.lah said...

@LITTLE NUUR

yeee cik atin paling kiuttt.tak bole disangkal lagi.=)

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

tenkiu la.lu sorang je yg menjawab pertanyaan gua.oh,gua sorang je terbalik la nih?

Not so Randy said...

oh come on!!!! Sape yg buta cakap muka mcm najwa latiff tu????? hahahahaah... joking! =p

ascil.punye.lah said...

oh come on!!sape yg buta cakap muka lu macam galang????kahkahakah,joking jugak.

Not so Randy said...

jahat. *trase* hahahahaha.. =p

ascil.punye.lah said...

@Not so Randy

chillax lah galang,gua memain je