unifi dan hari jadi.

assalamualaikum.

mari lompat lompat!


yaaaaaa!seronok seronok seronok!

korang tau ke sebab ape aku seronok?

tak tau kan??hah!korang nak tau tak??

sila angguk,kalau tak kepala lu hilang.ini satu amaran ye!

ok ok.ceritenye cenggini.uitm penang dah ade kemudahan wifi.ya!tak lain tak bukan ialah unifi!!laju gile beb!sumpah cool.ni yang buat aku sayang gile uitm nih.  

lepas nih nampaknya aku kena lah mengadap lappy hari hari untuk mengupdate blog dan on9.eh tak tak.untuk membuat assignment.tersasul pulak.ini baru namanye,orang memberi,kita merasa.kan kan kan?ish,tapi serius rasa nak loncat loncat macam beruk pastu tunjuk muka eksen dengan berukband tuh.hah!lembap lagi.kan aku dah simpan kau dalam beg lappy.duduk lah kau dalam tu sorang sorang.

terima kasih unifi!terima kasih uitm! i lup u!

ok,second chapter untuk hari nih pulak ialah 
.
.
.
.
.
.
.
.
.

mak aih.banyaknye lilin.nak makan kek ke nak makan lilin nih?

happy birthday to you,
makan ubi kayu,
lalalalalalalalalalaaaaaaa*malas nak sambung lagu nih.

korang tau ke hari jadi sape?

elehhhhhhhhhhh.tak tau le tu.

nak tau??

yang ini pon kena angguk jugak.kalau tak,kaki kau pulak hilang.
*sambil buat muka ganas tapi still cute.uek!!*

ok.sambung balik.merepek je lebih.

hah kalau nak tau hari nih,sempena 15 jun,ibu yang paling disayangi oleh anak anak nye yang comel dah genap umurnye 4* tahun.ok ibu,dun worry.orang tak kecoh kecohkan umur ibu kat sini.paling baik pon,orang bagitau kat status fesbuk je.hahahah!

*tiba tiba terbayang ibu cekak pinggang*alamakkkkkkkkkk!

eh,ok ok!sorry ibu.orang takkan bagitau kat orang lain umur ibu berapa.shhhh!rahsia kita je tau.

ni ade sedikit ucipan untuk ibu ku yang cantik.zaman muda muda muka macam azean irdawaty tanpa tahi lalat.sungguh,tak tipu!ibu aku memang cantik.tengoklah anak dia macam mana kan.*kembang hidung selama 5 minit*

kepada ibu :

  1. saya yang berada di perantauan nih mengucapkan selamat hari jadi yang ke *teettttttt*.
  2. semoga dipanjang kan umur.
  3. dimurahkan rezeki,dapat banyak tempahan jahitan
  4. semoga menjadi ibu yang paling baik di dunia.
  5. semoga berkekalan dengan ayah ku tercinta.*romantik tak?*
  6. semoga sihat selalu.macam anak mu yang dekat sini.
  7. semoga hepy hepy,jangan marah marah selalu.
  8. semoga masak sedap sedap bila saya balik nanti.
  9. semoga dapat keberkatan dari Allah SWT.
  10. semoga menjadi ibu saya selama lamanya.takde sape yang boleh ganti ibu.
*background music : lagu tangkap leleh*

hah!hambikkkk.banyakkan wish aku.kepada ibu,jangan menangis pulak baca,tak rock lah macam nih.yeyeahhhhh!

kalau nak nangis jugak,tisu ade atas tv tuh.sobsobsob!aku nak nangis tak boleh.kat bilik nih takde tisu.untung laaa kat rumah ade tisu.*hek elehhh,alasan.abaikan je.*

ok la.ni gambo paling cool aku dengan ibu yang aku jumpe.nah!


hah comel tak?






2 coratcoret:

LITTLE NUUR said...

HEPI BURFDAY makcik :)

ascil.punye.lah said...

thx *bagi pihak makcik*

befday anak dia jangan lupa wish=p