cerita semalam tapi hari nih baru nak update.

assalamualaikum.

rindu,rindu,rindu . . . dekat blog aku.eheheh,jangan perasan pulak.

tapi,

kat kau,kau dan kau pon rindu jugak.*elehhh,kembang hidung = . . =

hmm,dah dua hari aku tak update blog.tengok,betapa busynye akuh.wanita bekerjaya memang macam nih.pfffttttt,padahal beruk band aku nih dah mula buat perangai beruk dia.asyik tak boleh connect je.hari nih,baru bolehhh.penyabar betol aku.tak sangka.=p

ok.cite semalam nye bukan ape pon.juz kitorang dapat menghabiskan sisa sisa hidup sebagai mahasiswi berjaya dengan keluar berpoya poya sampai tak hengat dunia.oh,indahnya!indah sekejap je,lepas tu melopong.duit habis cenggitu saja.nasiblah aku beli benda benda yang nampak.maksud aku,benda yang aku beli dan aku akan guna sampai dia dah rosak.contohnya,wiper ni hah!tak tau la aku benda nih boleh berkhidmat kat aku berapa lama.aku beli murah je,nampak macam mainan budak budak je.eh tau tak wiper apa?alaaa,yang korang guna nak keringkan lantai bilik air tuh.hah tau?ok,pandai.

penat gile semalam.mula mula pergi sunway.tunggu prebet kemain lame lagi.hai pakcik,macam tak mau amik kitorang je.sabor jelah kan.hmm,sampai sampai sunway teros pi makan.terserlah kat situ tahap kerakusan dan pelahap masing masing.kesiannnn.lapar ye?
tak pe,takpe.pi makan.

lepas dah jalan jalan kat sunway,tiba tiba rasa nak tengok wayang pulak.cerita kartun pulak tuh.terasa comel pulak tengok kartun.*perasan*tajuknye hoodwinked too.aku rasa lah.macam salah tajuk je.tapi,ade aku kesah?korang mesti tau punye kan cite tuh.alaaa yang kartun dia semua kiut miut tuhhhh.ok tau dah?pandaiiii.malas nak citer feedback citer tu.lu tengok lah sendiri.

lepas keluar wayang,jalan lagi.itu yang pasti!mesti lah jalan kan?takkan kau nak merangkak pulak.ok ok.aku ingat boleh lah balik walaupon barang barang aku satu pon tak beli lagi.tapi,aku diamkan je sebab kaki aku dah penat.skru lutut pulak dah nak tercabut,nasib aku sempat ketatkan balik.

tapi,malangnya.ade TAPI tuh.tetibe rasa nak pergi jj pulak.sebab pikir nak beli wiper tuh punye pasal lah.aku takkan cuci bilik air selagi wiper takde.huh!kalau korang nak tau aku nak pi jj pasal barang barang dia lagi murah.pastu kat jj ade mr d.i.y.haaa korang tau ke itu ape?itu bukan pakwe aku.tapi itu nama kedai.barang kat situ murah murah.sape tak suka benda murah weyhhh?cakap sikit.kalau boleh nak percuma lagi.hah!kat mr diy ni lah aku beli barang barang aku.bukan kedekut ye,tapi berjimat.kuikuikuiiii.

hmm,lepas tuh apa lagi ek nak citer.tak ingat lah.yang aku tau penat semalam terasa lagi sampai hari nih.terok betol impak bila keluar dengan 'kaki jalan' nih.sejujurnya,aku bukan lah jenis perempuan yang suka bershopping.aku akan eksaited before pergi je,tapi bila da sampai kat shopping tu,20 minit pertama aku boleh enjoy lagi.tapi,kalau dah terlalu lama,aku akan rasa bosan yang amat pastu kaki rasa lenguh sangat sampai aku pikir,kalau lah aku budak kecik,dah lama aku mintak orang dukung aku.mengada ngada,bukan?

ok la,penat tau nak menaip.tangan lenguh lagi sebab angkat barang semalam kemainn banyak.nampak benorrr shopping sakan.

takpelah.esok malam aku upload gambar pulak.penat sangat sangat sangat sekarang.

ok,bubye~


3 coratcoret:

LITTLE NUUR said...

gambar background polka dot ka hehehe

June Flizzow said...

weh asal kaw suka buat lawak aa ? tegelak aku baca . teddy teddy

ascil.punye.lah said...

nuur : eheheh mne tau nih?malu i~~~

june : bile pulak aku buat lawak nih?kau hengat aku badut ke?=p