kuat lah konon

assalamualaikum.

patotnye aku tak on9 malam nih.PATOTNYE lah.

aku tak tau macam mana  aku tiba tiba amik beg laptop,keluarkan laptop,tekan on,pergi bukak fb,blogwalking.rasa macam tiba tiba je berlaku semua nih.magik kan?

hmm.alang alang dah berlaku perkara magik,apalah salahnye update blog yang magik nih.*masok troli,tolak sendiri*

pagi tadi bangun tido terus niat.ya!malam ni aku tak mau on9.''kalau boleh''.

pukul 8 sampai 10 malam,Alhamdulillah aku dapat bertahan lagi.tapi . . .
bila housemate aku masing masing dah start keluar,pegi mana pon ak tak tau,huh!aku apa lagi,pasang musik kuat kuat,bukak laptop,kol syiera suruh naik atas teman aku dan bukak pintu rumah luas luas.ini semua nih bukan sebab aku takot ye.tapi saje je nak hilangkan bosan.harap maklum.=___=
*padahal,kecut perut sampai nak terberak rasanye.

ish ish ish.ascil ascil.nak tahan diri dari on9 tak boleh,nak tahan diri dari makan tak boleh,nak tahan diri dari tengok wall dia tak boleh.semua tak boleh.apa pon tak boleh.

bilalah aku nak jadik kuat tahan nafsu aku dari terus buat benda benda nih.kemonn lah ascil!

masa kau untuk belajar lagi banyak bila kau kurangkan on9.

kau boleh jadik kurus kalau kau kurangkan makan.

hati kau takkan sakit kalau kau kurangkan tengok wall dia.bukan kurangkan.kalau boleh,tak payah tengok langsung.

please guys!bagi semangat kat aku. 

terima kasih baca.kalau takde orang baca pon,aku terima kasih kat diri aku sendiri.

''sama sama''jawab aku.

ok lah,nak sambung study stado.bubye!




6 coratcoret:

June Flizzow said...

acil , kaw ni ta habis habis nak kurus . kaw nak kurus macam sape ? da comel dah aku tengok kaw

ascil.punye.lah said...

june aku nak jadik kurus macam kau..itu baru pggil comel..=p

June Flizzow said...

weyh , aku gemok la . kaw ni =___=

ascil.punye.lah said...

eleh eleh eleh..memalu lak..=p

June Flizzow said...

mane ade . betul la . kaw tengok wall sape sampai sakit hati aaa ?

ascil.punye.lah said...

adelah.dia tak buat pape pon kat aku tapi aku je yang sakit hati.pelik kan aku?