update laju laju

assalamualaikum.

hai semua! sementara internet bole connect nih,aku nak update laju laju supaya takde lah rindu sangat nak update nanti.haha,alasan cam harammm.

serius,internet sangat lah lembap.

bayangkan,call makayah kat rumah,line tak clear.mesej dengan kawan kawan,aik?sending failed!berukband?hmm,lagi macam haramm.

sementara aku tunggu nak connect brukband ,aku sempat buat benda alah nih.




memang gila.aku melukis guna paint first time.susah dia sama susah macam nak buat soklan basic solid mechanic.cis!tapi,bosan punya pasal kan.buat jugak kasi habis.

kau tahu punya lah lama nak siapkan lukisan nih.4 jam weyh.kau bayangkan lah aku nak connect internet berapa jam.toksah congak congak lah kiah.lepas ditambah,tolak,campur,bahagi total dia memang 4jam.

haishhh,berukband,berukband.*sambil geleng geleng kepala*

jadi kesimpulan kat sini,aku rindu kat korang.haha.takde kene mengena pon dengan entry kan.ahh pedulik hape aku.

okbai!


14 coratcoret:

syafiqakarim said...

internet sejak2 ni mcm haremmmmm -.-
weh lawa noh hg lukih?
pandai.haha.errr
aku pun rindu kau

ieLa yaaCoB said...

pergh!!cantik kot..t ajr ak lukis pakai paint..ak klo mlukis mule la pakinson ak dtg..haha

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

oh aku tak tau pulak.gt uitm je intrnet lambat.

eh,mekasih.lukisan tu untuk nak bagitau berapa lama aku nak connect berukbnd.lambat.

ascil.punye.lah said...

@ieLa yaaCoB

aku parkinson jugak pakai paint.maybe sebab tak guna mouse kot.jadi lukisan tu bergigi2.tak smooth.haha.nak ajar,bole je.

ILA HonEyBuNNy said...

rindu jugak..

fuhhh lama tu 4 jam..dan tido dulu..hehehhe

ascil.punye.lah said...

@ILA HonEyBuNNy

tu lah.tidur boleh mimpi patblas kali.

Pendamba Mawar said...

rindu gak ni

ascil.punye.lah said...

@Pendamba Mawar

fuiyooo PM rindu aku.=)

kim heeruul said...

kreatif.. ajar gua.

Nyamuk Terbang said...

alala lawa

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

bole je.tapi gua pon baru berjinak jinak guna paint=(

ascil.punye.lah said...

@Nyamuk Terbang

sape lawa?kita ke?*dush kena lemang.kau dah kenapa ascil?haha.

CTK said...

wah ...lawaaaaaaaaaaaaa!

ascil.punye.lah said...

@CTK

main2 buat je nih.hee~