blog diremove dan KITA production! =)




assalamualaikum.

hai bloggers,wassup wassup!eh,kau dah kenapa ascil?intro je pon dah buang tebiat.

hey kemon lah guys.bagilah gua chance nak yawww yaww wazzup gak.sekarang gua baru dapat hirup udara berkualiti bersih tanpa sebarang bau kentut.eh?perlu ke?

bukan macam tuh.

meh dok bersila meh,kita pekena kopi secawan dulu, sembang satu satu bro.jangan buru buru.nanti haru biru masing masing buat muka sembelit. tak paham betul.

cawan camnih baru legend.sumber : google.


sebenarnya,dua tiga pat lima hari nih aku menghilang bukan sebab malas nak update.BUKAN.bukan juga sebab internet takde.BUKAN.bukan juga sebab esaimen berlambak.hey BUKAN jugak.jadah apa awal awal sem dah banyak esaimen.tapi,ini semua gara gara blog diremove.

eh ascil,apa?ulang balik.*tengok tuh pak mat dah buat muka sembelit tak paham.

ya,blog aku DIREMOVE.

akhirnya aku merasa apa yang blogger lain rasa waktu blog diorang diremove tuh.at first,bole berlagak cool lagi.tapi bila bro faizal kata dalam 3 hari je nanti diorang kasi balik blog kita,time tuh betul betul redha.kalau dipulangkan balik,Alhamdulillah.kalau tak,behenti setakat disini je jadik blogger.hah,nampak ke tak nampak betapa pasrahnya ayat aku. =( 

sekarang blog dah oke,Alhamdulillah lah.*ini maksud aku dapat hirup udara bersih tanpa bau kentut.hah,rujuk ayat kat atas tu hah.

now,kita tutup cerita pasal blog kena remove.bosan.=____=

perenggan baru,cerita baru lah pak mat.nah pak mat,tambah kopi lagi secawan! fuhhh ok,sekarang aku nak mempromote satu production yang fulamakkk-best-gilos.cer lah teka production ape.ini production bukan ahmad nisfu yang punya.mungkin cucu beliau.

ok merepek.kita straight to the point terus takmo belok belok.kang pak mat tak paham.

ABANG SEDARA aku,*eh perlu ke caps lock?* yang sedang belajar di RUSSIA.*eh kenapa caps lock lagi?* bersama kawan kawan beliau,ada wujudkan sebuah production which is KITA production. meh lah klik,sama sama kita pahamkan matlamat KITA production nih.well,matlamat mereka murni seperti minyak masak cap murni.aku rasa kita perlu support production sebegini ya tuan tuan dan puan puan.

terbaru,KITA production dipanggil untuk buat satu video promo Pertandingan Video Osem APG 2011,hey sape kat luar sana yang berbakat nak jadi film makers,pon boleh nak join pertandingan nih.takmo malu malu,takmo segan segan.serlahkan bakat anda.*cewah ada macam promoter tak?ehemmm,irfan royalti,please. =)

jap,nak tengok tak video yang depa ni buat.jom.layannn!





tengok video nih,jangan tengok benda lain.tengok pelakon dia.hahaha.beliau lah abang sedara aku yang digembar gemburkan di perenggan atas tadi sampai tak sedar tercaps lock.sape nak amik berlakon,silakan.jangan nak amik buat menantu sudah.dia sudah ada yang punya.eh,perlu ke bagitau semua?

ok,banyak video yang depa dah buat,dan hampir kesemua aku dah tengok.aku ulang,hampir KESEMUA tau.bermakna anda bole kembangkan hidung sekarang wahai KITA production.kebanyakannya berbentuk community service.ada motif berdakwah jugak melalui video video depa.korang boleh tengok semua video dekat diorang punya official youtube channel.

jadi,motif kat sinew,tittew nak promote abang sedara tittew punyew prodaksyen larh.marilah wamai wamai support KITA prodaksyen.
*ok dah boleh baling selipar sekarang*

itu saja cerita untuk hari nih.lagi panjang,lagi muntah kopi si pak mat nanti.panjang nih bukan sebab apa,saja nak balas dendam dah brapa hari tak update.ini pon ada cerita tak habis nih.tapi,kita jumpa di hari dan waktu yang sama,dalam rancangan GOSIP BERSAMA ASCIL.eh?oh tidak,tajuk sebenar rancangan : SEMBANG BERSAMA ASCIL.hey,sejak bila skrip dah bertukar nih?

ahh shadap you ascil.

ok selamat malam semua.sebelum tidur,basuh kaki yang berdaki tuh.bai!

18 coratcoret:

Irfan Isa said...

naisss~ hahahaha...tq for prmoting..mudah2an ada saham disitu~ hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

kopi super lagend ka? hehe

ascil.punye.lah said...

@Irfan Isa

eh eh eh,no hal lah.insya ALLAH,aminnn.

ascil.punye.lah said...

@cik wanie Lovela (CWL)

cawan je yang legend.hahah.

syafiqakarim said...

kehkehkeh.
membebel la nenek ni lepas niiii
haha,

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

eh eh eh sape nenek??amboi3 hg iqa.hahaah.

Syazwan Che Deraman said...

blog aku pernah diremove.
heheh
tapi sekejap je.

ascil.punye.lah said...

@Syazwan Che Deraman

eh yeke?ish menakutkan kan?

budak penjara said...

ak x penah rasa apa yg ko dan org len rasa..dan ak tak nk rasa..hehe

ascil.punye.lah said...

@budak penjara

haishhh.yalah,sape tak rasa tu dia tak hensem.hahaha.

Siti Nurazlinda said...

mesti rasa gelabah kan bila blog kena remove? nasib baik dah okayy.

ascil.punye.lah said...

@Siti Nurazlinda

serius rasa gelabah lah jugak.tp harus cool,nnti tak hensem dah wa.

kim heeruul said...

lu mesti rasa nak menangis kan masa blog lu di remove tu. hihi

Gen2Merah said...

pagi2 layan kopi memang superb,.... ehehe

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

eh takde lah sampai nak nangis.rasa emo smpai nak baling laptop tu adalah =)

ascil.punye.lah said...

@Gen2Merah

yes.hari2 minum kopi.baru segar.

insyaAllah,terjah sana =)

CTK said...

hahahah..lawak la ABANG SEDARA kamu tu :D

ascil.punye.lah said...

@CTK

kan?banyak lagi video.tengok tauu.