soalan SPM untuk hari nih.

assalamulaikum ya habibi,ya maulana.mari sini,singgah baca.*eh?pehal cam pantun.

ok lah jangan buang masa banyak banyak,masa di rumah tinggal sikit je.jadi nak nikmati cuti dengan jayanya.
aku diTAG untuk game TAG nih lagi.

orang yang tag aku ialah kawan sekolah teknik aku dulu.hoiii,sekarang pun kawan jugak eh.

sebelum jawab soalan,aku nak mintak maap sebab aku taknak ikut rules game nih.agak agak dimaafkan tak?ke kena lempang sepam dua?ahh dorang tak kisah agaknya kot.lalalala~

aku nak terus jawab soalan.mak aih.soklan omputih.lemah sendi aku.

Who's the funniest person you know?
kak limah depan rumah.

What is you happiest chilhood memory?
happy jatuh longkang.rasanya masam masam manis tambah satu parut kat lutut.bakal suami,sila terima daku seadanya.

Where do you like to go or what you did when you got stress?
pergi tepi tingkap sambil korek hidung.eh?tak lah.aku suka layan lagu jiwang bila stress.sape kacau,memang nahas.

Do you have any pet names? How did you get them?
pet?takde takde.pet pon takde,inikan pet names.*ke aku salah paham soalan nih.

What would you like me to call you as? *other than your name*
hmm panggil aku tiz zaqyah ke,juliana evans ke.takpun neelofa.sekian.

What school activities most you dont like? Why?
paling tak suka kalau ada aktiviti koko atau sukan.terus rasa nak pura pura pengsan.why?sebab aku memang tak suka bersukan.*patot lah engko dengan tong drum pon dah takde beza ascil!

The most bitter memories of what you went through.
kena brainwash dengan senior.sumpah,sampai bila bila aku akan ingat.

If you had one day in your life to live over, which would you choose and why?
err,jap nangis jap.*lepas lima minit* aku pilih FAMILY.sebab?banyak sebabnya.

What do you think is the single best decision you've made in you life so far?
masuk UITM,bukan matrik.*student-last-minute memang akan buat pilihan macam nih.

Who was your first girl/boyfriend? *be honest okay ;)*
ehemmm! takde soalan lain agaknyataknak jawab. sekian.

What is the thing you love most about me?
keupayaan kau mengeTAG aku harinih.eh,tak tak.jangan marah.hmm,KAU PANDAI.pinjam otak boleh?

noktah.

itu aje soalan kita untuk harinih ya tuan tuan dan puan puan.aku malas nak mereka soalan dan aku malas nak tag orang.

sekali lagi,aku tak ikut rules.hakhakhak.

kalau marah,meh aku nyanyi lagu p ramlee.maafkan kami jeng jeng jeng maafkan kami MAAFKAN KAMI.*sambil pukul bonggo.eh bukan ikut perut ya,ikut halkum.bonggow.hah pandai pon ramli.

ok,merepek dah.bai semua!

penat jawab exam,jom pergi makan eskrem!









30 coratcoret:

ekabukanmakcikkau. said...

aku paling happy bila terlanggar pokok kelapa yang gila besor nak mampuihh masa naik basikal . sape yg gelakmasa tu mmg kompem makan kaki lah hahaha

LITTLE NUUR said...

the most bitter story went through
tadi tergolek dlm bus huhu
maluuuuuu :( HAHAHA

Saiazuan said...

owh stud uitm rupanya.. uitm dihatiku :D

syafiqakarim said...

aku nak jawab kan pasal bf tu bole tak?kan kau ada cerita kat aku,
lalallaa

ascil.punye.lah said...

@ekabukanmakcikkau.

hahahahahaha aku nak gelak tapi aku taknak makan kaki.=p

ascil.punye.lah said...

@Saiazuan

yalah zuan.lu pon sama kan?kan?

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

ehemmm iqa.lu jangan carik pasal ngan gua.gua kasi bocor rahsia lu kang.hahaha

ascil.punye.lah said...

@LITTLE NUUR

yuhuu gua pon tumpang malu gak=p

Nyamuk Terbang said...

diorg brainwash guna sbun ap?
#kbai

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakak...sampai terbeliak mata2 jawap soklan SPM ya...ehheh...comeiii

ascil.punye.lah said...

@Nyamuk Terbang

sabun fab total campur clorox.kbai.haha.

ascil.punye.lah said...

@ILA HonEyBuNNy

tu lah pasal.dah nak tersembul dah bjik mata nih.

kim heeruul said...

pehal 1 soalan tu tak nak jwb ? ahahha

budak penjara said...

baiklah aku terima parut ko itu..haha

Miss Eiza said...

neelofa ye.amboi.hahahaha

WuMing said...

Soal jawab pulak....

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

sebab aku takde,tak payah jawab lah kan.hahaha

ascil.punye.lah said...

@Miss Eiza

hahhah,ehem hai nama saya neelofa

ascil.punye.lah said...

@WuMing

tu lah pasal.=p

ascil.punye.lah said...

@budak penjara

hahah mulalah tu nak bahan aku.

amy syahirah said...

haha . soalan suruh jjur jwab spe BF awk still xnak jwab! degil . hehe =)

ascil.punye.lah said...

@amy syahirah

bukan taknak jawab.tapi,takde bf.

syafiqakarim said...

lu mana ada rahsia wa.
wa je ada rahsia lu.haha.jeng jeng jengggg

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

eleh rahsia lah sangat.hahaha.

Pen MErah said...

fuhh rajinnteeee

ascil.punye.lah said...

@Pen MErah

haha rajin?rajin lah sangat.=p

kim heeruul said...

kantoi hang single..aha

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

elehh rilex bro.single best apa.

CTK said...

same r kita...xske bersukannnn!

ascil.punye.lah said...

@CTK

sepp sikittt!