hey si 100.come here!

assalamualaikum.

hai rajin pulak aku update harinih.sampai dua kali.buang tebiat agaknya.mungkin sebab tarikh cantik.hakhakhak persetankan tarikh cantik.tarikh cuma nombor je.takde apa2 pon yang berubah.haishhh,harap korang sudi singgah sini dengar aku merepek lagi.

ini short entry saja.jangan risau tuan tuan dan puan puan.

ok,tujuannya cuma nak bagitau.blog aku dah mencapai 100 follower.dan follower yang ke-100 ialah budak yang suka nombor cantik.awal awal dia bagitau kat aku.dia akan follow blog aku tapi tunggu nombor cantik.so,boleh lah.100 tu kalau dalam markah exam dikira full mark kan.cantik lah kot agaknya.

sekarang jom kita terjah si follower ke 100 nih.dia tak lain tak bukan ialahhhhhh
.
.
.
.


*tepuk tangan.tepukkkk!*

hmm iqa,aku takde benda nak bagi kau.TAPI kalau kau sudi amik lah benda nih.








ok aku tau buruk kau tak payah nak gelak guling guling sangat lah.cis!

aku tak tau lah kau nih suka pink ke tidak.kalau tak suka,sorry.aku ada highlight kaler pink and purple je.hakhakhak,kantoi.nampak sangat pakai hightlight je.ekceli,benda nih dah lama aku buat.pernah jadi header aku pon.tapi,dalam masa terdekat nih,takde apa yang aku mampu bagi.nah kau amik lah.kalau taknak amik pon takpe.aku tak kisah.sukati lah nak printscreen ke hape ke,simpan dalam laptop kau sampai berkepam ke,pon aku tak kisah.

kepada semua follower aku,kalau korang nak pon bole,amik je.*hahaha.macam lah ada orang nak. 

eh,aku lupa ini 'short entry'.cis,apsal korang tak ingat kan aku?

ok bai.


32 coratcoret:

syafiqakarim said...

ok.sedih pula aku baca entry kau ni.
sebak pun ada.ketawa guling2 pun ada.
first of all,aku sgt benci pink.
dan terakhir,aku tak suka pink.hahah
weh,tp aku simpan.aku buat desktop.
mekasih na..terharu.salu aku je lukis tuk org,org takpena lukis tuk aku.sobs T.T

ok.aku nangis ni.mekasih naa.ni sayam lebih tambah bayam.tengs.

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

hahaha tak hensem lah kalau nangis.takmo,takmo.

hahah aku da agak mesti kau tak suka pink.tapi aku buat dek je.

kau buat desktop?ok,aku pulak nangis.

sama2.sayang kau jugak.aku tak makan bayam,tak payah tambah bayam.=p

Maya Lisa said...

mesranyeee die dengan polower diee !!


pandai lukis ghopenyew ! meh lukis maya plop ~

hihi. kidding !

syafiqakarim said...

haha ok ok.demi tuk maintain hensem,aku benti nangis.sobs.
haha okayyy.mekasih sebab buat derk -.-

aha,nanti aku printscreen pula.kahkah jap,pompuan tu berbaju kan?ke naked?sebab tiba2 kiri kanan pink.tengahhhhh kosong.kahkah

bayam tuk tambah darah.makan lah!

kim heeruul said...

wah..dah 100.tahniah..terus kan berblogging.
btw,cantik hasil lukisan lu.

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah ya...

teruskan berblog....;-)

Saiazuan said...

bgs la rajin update :D

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

cis imaginasi terlebih.dia berbaju lah!haha.

aik nangis lah lagi.nangislah.*mintak lempang.=p

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

dah 100.Alhamdulillah.nak dapatkan seratus,semputtt.haha.

eh tenkiu.

ascil.punye.lah said...

@ILA HonEyBuNNy

terimakasih awak=p

ascil.punye.lah said...

@Saiazuan

terlebih rajin utk hari nih.hari esok tak tau lagi.haha

ascil.punye.lah said...

@Maya Lisa

mesra?ayat tak bole bla lah maya nih.haha.

ntah bile lah nak melukisnya tu.tkpe kalau rajin,insyaAllah kita lukiskan.kalaulah.haha.

CTK said...

syafiqa tipu lg laaa tuuu..hahahahaha

hafrawiey ozakawa said...

wah....baguih la.....sy nh follower ke 102...x nk buat entry ke????x pyh kut..folllow back pon da ckup.lalala

ascil.punye.lah said...

@CTK

syafiqa tipu?haishhh syafiqa,baik bagitau.CTK,nape?nape?

ascil.punye.lah said...

@hafrawiey ozakawa

haha hai follower ke 102.nak buat entry?kita tolong tepuk tangan je lah.haha.insyaAllah akan terjah blog kamu secepat mungkin.

kim heeruul said...

yeah..mmg semput.
gua pon pernah alami nye..^^

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

tapi takpe lah.perlahan2 kan.ada org komen pon dah cukup terharu.

budak penjara said...

hahaha..dodol ko pakai seksi giler..rambang mata aku..

El-Janna said...

ngeeeee pika karim ni saje je nak pemes. ngahahah

Saiazuan said...

truskn blogging ;)

ascil.punye.lah said...

@budak penjara

aku mana pandai lukis dodol.adoiyaiiii seksi eh?alamakkkk.

ascil.punye.lah said...

@El-Janna

hakhakahkah.takpe lah pemes skali skala.=p

ascil.punye.lah said...

@Saiazuan

insyaAllah zuan=p

Pendamba Mawar said...

tahniah2..:)

ascil.punye.lah said...

trimas2.

si robot comel said...

perghh akak cantik tu,hehehe,

btw,congrats ya :)

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

hahah iqa memey le cantik.hg pon.

tenkiu2.

kim heeruul said...

yeah..yg penting readers..=)

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

betul tu kim.=p

CTK said...

eh2..xder pape..syafiqa mmg baik..hahaha

ascil.punye.lah said...

@CTK

lain macam je.cer cite.