BLOG ini blog merepek.sekian.

assalamualaikum!

senah,kiah,mail jom singgah sini.aku nak update nih.lalalala~

aku saja nak update.bukan sebab tarikh hari nih cantik.11.11.11.cantik kan?tapi bukan  sebab tuh.tujuannya sebab nak bagitau blog aku dah mencapai umur setahun.cis,baru setahun jagung rupanya.

mesti korang terkejut,tak pun "eh eh tanjat boboy".kan?ape taknya.blog dah setahun.tengok follower seciput je.ahhh pedulik hape aku.aku jadi blogger,aku tak pentingkan follower sebanyak mana pon.aku tak kisah orang follow atau tak sebab itu hak dorang.TAPI yang aku kisah,orang yang datang komen.aku sangat hargai gila gilos punye sape yang rajin komen blog nih.rasa macam "wah terharu,terharu"sambil lap hingus dekat lengan baju.

aku takde modal sebenarnya nak cerita.

ehemmm,okaylah.aku nak cerita sikit lah pasal blog nih.

  1. perjalanan blog aku nih agak lembap sikit.entry pertama sampai ke entry 56,aku syok sendiri.sebab aku anggap blog aku untuk aku sorang je.tak mungkin ada orang baca.
  2. entry ke 57,barulah aku tahu ada yang membaca.sebabnya ada orang datang komen.
  3. orang pertama komen kat blog ni ialah cik atin.terimakasih kepada anda.
  4.  lepas aku sedar ada yang sudi baca and komen.aku cuba improve penulisan aku.kalau nak tahu,dulu aku lagi kuat merepek.tapi sebenarnya sekarang merepek jugak.aku dan merepek tak dapat dipisahkan.tolong jangan pisahkan kami.
  5. pertama kali aku join segmen ialah segmen mari menambah follower dari luna lanun.segmen ni bagus jugak.at least ada orang yang kenal blog aku.
  6. lepastu follower aku makin ramai.aku suka gila! baru semangat nak menulis.tapi sehari dua je diorang datang blog aku.pastu tak mai komen dah.aku sedih balik.masa tu baru aku sedar.follower banyak BEST,tapi pengkomen banyak LAGI BEST!=p
  7. blog aku pernah di review sekali.kembang kempis hidung jap. =..= terimakasih SP.cis,sampai sekarang dia panggil aku cikgu magik.haha.
  8. aku baru buat shoutbox bulan nih.tu pun sebab kim heerul dok tanya nape tak buat shoutbox.kalau tak,sampai ke sudah aku tak buat.bukannya apa,aku takut shoutbox tu kosong.tapi rupanya tak,ade je orang datang tinggal jejak.kepada yang singgah,terimakasih daun keladi,jangan miang keladi sudah.nanti aku terjah blog korang okay!
  9. blog ni takde apa apa iklan.nuffnang takde,churpchurp ke,ape ke,semua TAKDE.niat nak pasang iklan dah lama ada.tapi,aku tak tau lah kenapa sampai sekarang aku tak buat.pemalas nak mampuih aku nih.kasi lempang sikit.
  10. eheheh,yang kesepuluh dah takde modal.cuma nak bagitau blog ni hari jadi pada 7/11.tapi hari nih baru kesempatan nak sambut birthday beliau.sorry eh blog.happy belated birthday.follower currently 98.lagi? lagi? ahhh serius takde modal dah.
cukuplah 10.kang termuntah muntah korang baca sambil cakap perlu ke bagitau orang pasal blog kau ascil.ok fine,sape taknak baca silalah tutup mata.tapi,korang dah baca sampai sini.maknanya tak sempat nak tutup mata lah kan.hakhakhak.padan muka!

apa apa pon,kepada pembaca dan pengkomen tegar yang sudi singgah blog nih,aku nak ucapkan
.
.
.
.
sumber : google


ok bai!






14 coratcoret:

budak penjara said...

ak x letak nuff sbb aku xpndai..sekian..haha

El-Janna said...

wah dah setahun? bagus la.. janna xtau la bile jana buat blog ni. eheheh

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahahaha

Pendamba Mawar said...

da setahun.. PM lusa baru 7bulan.. lama2 ok la tu..rajin2 komen/:)

syafiqakarim said...

happy birthday blog.
moga lu bahagia dgn tuan blog lu na,
dan moga tuan blog lu rajin update dan jaga lu ok.

kahkah,
wa da bg lu present.lama wa tunggu nombor unik 100.kahkah.dah,jgn terharu

ascil.punye.lah said...

@budak penjara

aku pun tak reti tapi faktor utama aku tetap MALAS.=P

ascil.punye.lah said...

@El-Janna

haah dah setahun janna,tapi tak tau blog ni aktif bila.haha.

ascil.punye.lah said...

@cerita best

ni yang nak pergi terjah blog pakjoe sekarang nih.sat naaa!=p

ascil.punye.lah said...

@Pendamba Mawar

wahhh baru 7 bulan?hebat lah PM nih.mcam dah berpenglaman je.

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

"terima kasih"kata si blog.

hahah,thx weyhh follow aku.

CTK said...

bagus! xkejar populariti...hihihi...lau rjin BW, mmg rmai la yg follow..chayok2 :D

ascil.punye.lah said...

@CTK

tu lah masalah kita.pemalas kemain lagi.cis.insyaAllah cuba jadi rajin BW.=p

Saiazuan said...

yg penting happy blogging kan :D

ascil.punye.lah said...

@Saiazuan

tau takpe.thanks.=p