dapat oksigen.Alhamdulillah.

assalamualaikum orang kampung semua.harap kampung kita sentiasa aman.

*jap.sila bayangkan aku seorang penghulu kampung.sangat cool,bukan?

eh merepek.
jumaat memang hari penuh rahmat.patutlah result dilahirkan pada hari jumaat.sebab penuh rahmat,maka semua orang berdoa bersungguh sungguh supaya result gempak kemain.tapi,ingat ya kawan kawan.berdoalah setiap hari,bukan waktu nak ambil result je baru lah semua nak tadah tangan berdoa,pastu status fesbuk semua pasal doa doa minta Allah kuatkan hatilah,apa lah.kalau hari hari update macam tuh kan bagus.*pesanan untuk diri sendiri.

biasalah.manusia kan cepat terleka. = ="

lepas satu malam aku tak dapat tidur.tapi,lena jugak lah sebenarnya.akhirnyaa,dapat jugak tahu result hari ni.serius,rasa macam baru dapat oksigen gara gara satu malam semputt pikirkan  result.pastu badan ketaq ketaq.mungkin memang sindrom nak amik result kot.korang alami tak?ke aku sorang je yang loser penakut nak amik result?haishhh ascil,ascil *geleng geleng kepala.

Alhamdulillah.result aku walaupun bukan dekan.dekan pon tak pernah masuk dalam mimpi aku.but still,takde repeat pon rasa macam dunia ni aku pinjam sat lima minit nak loncat loncat satu alam,guling guling sampai malam.aik,perlu ke?alaa,kalau korang ada kat tempat aku,mesti korang over lagi.baik ngaku cepat.eleh eleh elehhh~

apa apa pon aku harap malam tadi aku mimpi result.at least dapat petanda result aku berapa hari nih.malangnya bukan result yang aku mimpi.tapi budak laki masa skolah rendah dulu pulak masuk.ke hulu kehilir depan aku.jadahnya.dia macam nak cakap something kat aku,tapi tetiba aku marah "eh yang kau ke hulu,ke hilir depan aku apehal.peninglah!"

aik?

mana tahu dalam mimpi tuh dia nak cakap eh ascil lu dapat 4RATA lah.ahh sudahh tak ke seronok dapat merasa  4flat walaupun hanya dalam mimpi.cis!

malangnya,aku dah bangun dah sebab mak aku kejut suruh tengok result.
haishhhh,telan air liur je la aku gamaknya.

ok lah bai!.

mood:

ALHAMDULILLAH
sumber : google






 

16 coratcoret:

si robot comel said...

alhamdulillah syukur

syafiqakarim said...

aku turut bangga.

Daddylicious said...

insyaallah...

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

Alhamdulillah,congratz kt hg jugak.

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

terima kasih yaww.

ascil.punye.lah said...

@Daddylicious

aminn.=p

Pendamba Mawar said...

aduh lain nak mimpi lain plak masuk..hehe/.:P

CTK said...

hehehe..tahniah ascil..xder repeat pon da kire bersyukur da..tahniah2

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada seluruh Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ascil.punye.lah said...

@Pendamba Mawar

tuh lah pasal.hterkejut jugak pehal dia masuk dalam mimpi.

ascil.punye.lah said...

@CTK

terima kasih ctk.tu lah,takde repeat syukur lah tu.

ascil.punye.lah said...

@Saiazuan

salam aidiladha jugak zuan=p

Juliet_iRa~" said...

syukur..:)

salam aidiladha..

pss : Jom join my GA! dpt ole2 cameron tau! :D

ieLa yaaCoB said...

tahniah cik ascil:)))hehe

ascil.punye.lah said...

@Juliet_iRa~"

salam aidiladha jugak.thanks awak=p

insyaAllah akan join.

ascil.punye.lah said...

@ieLa yaaCoB

terimakasih cik ielaaaa=p