ombak rindu?

assalamualaikum.

yeahh pagi pagi dah minum nescafe 3 in 1.Alhamdulillah,ada jugak sarapan aku rupanya.takde lah feeling bukak tudung saji ada pinggan kosong semalam je.eh,bila pulak kat kolej ada tudung saji?abaikan.korang yang dok rumah tuh mesti sarapan lebih lebih kan? ahhh dah dah dah jangan cakap pape lah. jeles!

hari ni hari Ahad.so what?

aku takde keje nak buat.eh,ada keja sebenarnya.tapi tak siap sepenuhnya.bosan.lepastu bosan lagi,dan bosan lagi.tengok,taip pun melalut.dengan harapan kawan kawan aku baca dan terbuka hati nak teman aku pergi tengok ombak rindu.




ok fine.semua bukan hati tisu layan cerita cinta cinta,rindu rindu,sayang sayang.euwww,jadahnya ombak pon ada rindu.ok fine lah kawan kawan kawan,taknak teman,takpe.kita pergi sendiri.jangan carik kita lagi.sobsss.

ahhh sudah.mati aku kalau kawan kawan baca.mesti diorang kata.ascil,pergi siapkan homework kamu tuh.kang tak siap,nak kena smackdown dengan lecturer garang tuh?

ok fine lagi sekali.

*tarik buku letak sebelah.dengan niat,sejurus taip entry yang takde main point nih,terus settlekan homework*

tiba tiba aku rasa blog nih dah macam diary pulak.tak dapat tengok ombak rindu pun nak mengadu dekat blog.jadahnya.bosan si mail baca.

hmm,untuk mengelakkan anda bosan jom kita layan salah satu video dari KITA production.ohh,sape yang tak kenal KITA production lagi bole baca di previous entry aku ok.
ataupun KLIK SINI !

yeahhh,mempersembahkan 




itu saja yang nak dishare.selamat menonton kawan kawan!



p/s : apsal gedik sangat entry nih? (@___@)







16 coratcoret:

kim heeruul said...

ramai girl kata ombak rindu best.
tp gua tak minat. hahaha

ascil.punye.lah said...

@kim heeruul

tu lah.ramai bagi feedback best.tapi tak tau lah.tak tengok lagi.

fierul said...

novel dia mema best . citer die blom tgk lagi . hehe

ascil.punye.lah said...

@fierul

haah novel dia best gilos.tp tu lah.tak tau bia nak tengok movie.

cik wanie Lovela (CWL) said...

ombak rindu best tapi jalan cerita 100 tipu.tukar cerita. heheh

ascil.punye.lah said...

@cik wanie Lovela (CWL)

la yeke?untungl\ dh tgk

syafiqakarim said...

aku tak tengok.dan mcm tak berminat nak tengok.hahaha

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

alahhh,mengapa?

Daddylicious said...

blog mmg tempat kita merepek sesuka hati kita ...hehe

ascil.punye.lah said...

@Daddylicious

betul3.dah macam diary dah pon.

| cik azeya | said...

ombak rindu. auuw

ascil.punye.lah said...

@| cik azeya |

auww auww,dah tengok eh?

ILA HonEyBuNNy said...

ada macam2 dalam blog kita...meulis ikot kata hati.heheh

ombak rindu besttt..;)

ascil.punye.lah said...

@ILA HonEyBuNNy

menulis ikut kata hati.itu terbaik!

hmm,best lah dah tengok.ceq tak tengok lagi.

CTK said...

ombak rindu best jugk..hihihi

entry gedik tp comey..hahaha

ascil.punye.lah said...

@CTK

haishhh,gedik eh?wuwuwuwuw.