aku terlambat ke?tolonglah kata tak!

assalamualaikum.

haha.gua datang lagi.tadi takde idea.sekarang pon takde idea jugak.
tapi,gua datang nak kasi lu olang tengok gua punye gambar raya.gua lambat.ya,gua tau.tapi,ade gua kesah?

ceittt,dah lah menyemakkan dashboard orang,nak cakap kasar pulak.ok lah,maafkan daku wahai orang kampung semua.

nah,gamba raya yang dah basi baru nak post dekat blog pada hari raya ke, eh ke berape ek?
dush!sejak sejak final exam nih.hari waktu semua tak tau.kira sendiri lah.

ok,mempersembahkan . . .*guna mikrofon ok*




GAMBAR RAJAH PERTAMA




GAMBAR RAJAH KEDUA




gambar diedit kasi tambah efek basi sikit.yalah dok peram lama lama,raya nak habis baru nak upload.ok fine lah.aku je yang ketinggalan.eh,ade wilcha.gila cool nenek aku.geng usop wilcha dia nih.eh,mintak ampun nenek!bukan,bukan.wilcha tu bukan dia yang punya.ahmad albab yang punya!kan,nek?

eh ape?ape?
bila pulak aku buat pertandingan CARI PERBEZAAN ANTARA DUA GAMBAR?
amboi kemain lagi senah membahan aku ye.mentang mentang lah gambar dia malam raya lagi dah posing pakai baju raya terus upload kat blog.jadahnya.

hmm,ini je gambar raya yang aku ade.sadis,bukan?orang lain punye lah berjuta juta juta gambar.aku?cuma ada dua gambar yang lebih kurang sama je cuma ambil dari angle lain lain.cis cis cis ini sungguh tak cool.tapi,sape kesah?kau mampu ambik gamba dua keping je di hari raya?hah mampu?mampu?

takpelah.tunggu dslr jatuh dari langit,siaplah kau senah.

ok lah,nak pergi layan lagu raya sambil menatap gambar raya dua ratus keping nih.bai!

4 coratcoret:

Dya Ariel said...

hehe ce tgk gmba aku bpe byk..hahaha.. tp lawa gmba rye ko...

ascil.punye.lah said...

@Dya Ariel

yela,yela.gambo kau je yang banyak.sobsobsobbbb.
eh,lawa ek?=. .=

El-Janna said...

wah. kite pnya gmbr dah a xde. kite lg malang taw:(

ascil.punye.lah said...

@El-Janna
eh eh nampaknya kite kena bersyukur lah ade gambar dua keping nih.yehuu.kesian kat awak.