ni lah padahnya teringin nak jadi princess.

assalamualaikum.

yaww bro bro dan sis sis.bro yang jelita dan sis yang hensem,anda apa khabar?

cis!mukadimah gedik betul.

dah lama aku tak update ini blog.perghhh rasa macam dah dimamah usia je blog aku ni.makin hari,makin tak terjaga.makin hari,makin bersepah.sama sepah macam tuan dia.tuan dia jalan bersepah.macam ketam ajar anak jalan menyenget.pftttt.

eh, aku baru lepas jawab paper BEL. hah gila tak gila hari nih paper BEL semalam baru terkedek kedek beli dictionary.oh man!makin nipis lah duit raya aku.ada sesape nak bagi duit raya lagi?kemon lah, ni bulan raya lagi.*tadah tangan*

ehem ehem,kengkawan semua!nampak tak header blog aku yang gedik tak berapa nak gedik tu?ala,tak nampak pon tolonglah buat buat nampak.please weyh.
hah,nampak?nampak?
cer teka sape yang editkan untuk aku?
tekalah,tekalah.

maka,aku berdialog sengsorang.hey,mana semua orang nih?tak menyahut pon.takpelah aku bebel sengsorang pon,aku yang gila.kan kan kan?

hah,header di atas tu diedit oleh kawansampaimati aku.hah sape?korang tau ke?

ni lah orang nya.jeng jeng jenggg!!





*oh man!sorry aku tak bole printscreen gambo dia.tak tahu apsal*
korang pergi la add dia.mana le tau gambo korang pulak yang diedit.ahahah.


serius terharu.walaupon aku yang paksa dia buat.ni kes paksaan tau.tapi,kesungguhan dia nak buat tu memang aku salute ah!dah lah kitorang tengah final exam nih.entah celah mana masa dia buat ntah.aku rasa aku tak cukup masa je study week nih,dia pulak lebih lebih masa sampai boleh edit gambo nih.aku pikir after exam baru dia nak editkan.so sweet lah nadia.cewahhh,dah edit gambo baru nak puji sweet lah?




hah cantik tak?pandai kau edit nad.
puji lebih sikit,kang boleh dia editkan lagi.kuikuikuii,sumpah jahat.
eh,jap!abaikan puteri yang macam tersepit kat celah tingkap tuh.
amboi kemain nak jadik princess kau ya ascil.

eh bukanlah,ni konon konon tengah tunggu putera idaman naik kuda selamatkan dari dunia tak berapa nak magika tuh.
tapi,tak cool la derrr.meh kita adaptasikan dalam dunia moden ni.
cool sangat ke naik kuda tu?
aku tengah tunggu putera bawak formula one.jom kita test semput tak semput aku naik.

apa apa pon aku nak ucapkan jutaan terima kasih ya kepada kawansampaimati aku,sebab tolong editkan gambo nih.hah,tak kire puteri tersepit ke tak tersepit ke.janji cantik kau edit.nanti aku belanja air milo secawan ek siap free kepak warna warni lagi.amboi,laju kau mengangguk ye nad?pantang dengar belanja.

hmm,terimakasih lagi sekali.last skali meh nak cakap.aku puas hati dengan usaha kau nad.
camna bahagi masa ek?kenapa aku rasa macam aku tak cukup masa?bagi tipss sikit.
papepon,gua salute sama lu derr!tenkiu so much!
*eh cover!cover!dah duablas cm persegi dah mengembang hidung tu nad oiii.

hah sape berani komen gambar nih?baik bagitahu,nanti aku sampaikan dekat nad.

ok bai!




10 coratcoret:

Dya Ariel said...

Yaw bro!!
waaa kemaen puji ko kt aku kn ascil..heheh.. thanks a lot bro..kawansampaimati..
insyaallah amin2.. :)
btw, tkde rase beban pon bwt bnde ni keyh.. mmg aku ske kje2 cmni...
hobby aku kn..selain jd photographer sndiri2..hhehe (poyo jek)
ade rezeki ko jd model aku keyh..hahhaa

ascil.punye.lah said...

weyhh model tuuuuu.perghhhh,aku memang suka!
hahaha!.eh nanti cuti bosan2 edit la lagi.ahahahha.

Ainin Sofia Bt Rosli said...

eley ascil..kesian cha tau...aku punye gmba pon ye edit gtu2 je..ko punye pon aku sumbang idea jgk tau...tgk sayap kau yg xbrape nk colorful sgt tu...aku bg idea...haahhahaa..(tang sayap kau tu je..)

Kgibs said...

cantek header :)

ascil.punye.lah said...

peah: oh kau yang sumbangkan idea ek? mintak nadia royalti.!ahahah,nice lah peah.eh salah.nice lah idea kau peah.

kgibs:tenkiu awakkkk.

sifu im said...

apesal crown ko tu senget er??cm ko gak kot senget..haha

Dya Ariel said...

seni.. apa hang tau.. haha kn ascil?

ascil.punye.lah said...

sifu : aku memang sengaet.bab crown senget tu tak tau lah. cer tanya nad.

nad : oh nad da tolong jawab rupenya.hah sifu,nad kata itu seni.hg apa tau?

elyn lassoing you tightly said...

asilll=p

ascil.punye.lah said...

ye elyn sayang.kau nak ape?