header baru lagi! =)

assalamualaikum.

cuti cuti nih perkara selalu dibuat haruslah mengupdate blog dengan jayanya.takde lah macam dulu,selang seminggu baru nak update,selang dua minggu lagi baru nak update lagi kan.so,dengan bangganya aku nak mengupdate lagi ya malam ni tuan tuan dan puan puan.harap anda tak bosan tengok entry saya up dekat dashboard anda selalu.ehemmm.

eh eh,aku dah tukar header baru.nampak tak?nampak tak??meh pak mat yang duduk kat hujung sana tuh,meh dekat sikit.nah kanta pembesar biar kasi jelas sikit.sentap pulak kang si pak mat.padahal dia tak rabun lagi.almaklumlah harihari makan lobak kan.maaf pak mat,halohh gurau sekarang pun dah tak buleh kan.

inilah header terbaru aku.buatan sendiri.tapi,tak jadi macam apa yang aku bayangkan =(


dah lah korang takyah gelak guling guling sangat lah.nangis kang.dah lah pes time buat header sendiri,nak letak muka sendiri jadik header memang tak ahhh.ada jugak yang bersarang nanti blog ni,dah tuan punya blog pun takut nak bukak blog sendiri.

ntah lah korang.memang lain seratus peratus macam apa yang aku bayangkan.dah lah guna paint,dengan tangan parkinson terketar ketar,memang kompom lah tak menjadi.haishhh.aku nakkan sesuatu yang nampak matang,jadi ada apa apa komen yang bole aku tambahbaikkan tak?

kalau ada nanti,bagitau kat komen eh.*kenyit kenyit mata ^___-

hahhh kalau nampak tak serasi,dont worry happy go lucky.aku akan tukar balik  ke header lama ada budak kecik dok ngecat pelangi tuh.seriously,itulah satu satunya header yang paling serasi dengan blog nih.ehem serasi dengan blog ya,bukan dengan tuan blog.tuan blog dah besar tak tau nak letak theme macamana untuk blog ni.


header paling ngam wacakapluuu~

p/s : oklah,any comment??



22 coratcoret:

syafiqakarim said...

gila mengancam bibir
hahah cun

si robot comel said...

cun seyh,buat robot satu untuk aku,hehe

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

hahah kau ni,eh ok ke?aku rasa ada something tak kena.

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

robot??err akan aku usahakan.tu pun kalau aku tak kerja.ngehehehhe.

kura said...

buat sendiri? wah. wah. ada style lahh :0

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

Liza Razak said...

cantik dah tuh..unik!! saya pon x pandai buat blog header..main hentam je..hehe.nnt update selalu ek :)

ascil.punye.lah said...

@kura

terimakasih kura ^^

ascil.punye.lah said...

@Qyla Aqilah

nanti kita terjah okay=)

ascil.punye.lah said...

@Liza Razak

terimakasihhh.ni pun pakai hentam saja.asal jadi je.tp ada yg tak kena.tp tak tau apa.

Maya Lisa said...

SUMPAH CUN header ni...nampok matang!

silaaahh ! tomcruise minat maya, maya tak kecoh ponn. hahahah

ascil.punye.lah said...

@Maya Lisa

trimas trimass matang lah umur dah doploh kann.hahahha

alah tom cruise.i ni tak main artis luar.i main yg top2 dalam msia je.aaron ajis ajak i kahwin tau.hewhewhew

Maya Lisa said...

ewww !poyo jee aaron ajak kawenn ! ngahaha !

asilahh ! muka dah macam najwa latif, tak yah lah mkapp ^^ dah comel ! nanti kalau maya mekap kan jadi muka siti nurhaliza pulak kang. hahahahaha

Muhammad Al-Afiq said...

ingat hana tajima kat header tu... =p

ascil.punye.lah said...

@Maya Lisa

ngada lah maya.najwa latip pekebendanya.haha.

alaaa tak pernah mekap=(

ascil.punye.lah said...

@Muhammad Al-Afiq

ni namanya hana tajimon afiqqq.

Nyamuk Terbang said...

feewit cntik

ascil.punye.lah said...

@Nyamuk Terbang

feewwiiittt nyamuk=)

El-Janna said...

header lma lg kiut

ascil.punye.lah said...

@El-Janna

header budak ngecat pelangi tuh memang terbaik.tp ntah la saja nak tukar angin.

Siti K------- Ismail said...

merahnya bibiq...hahaha....dh pkai header len pulak skrg????npe xpkai yg bibiq tu ja ? :D

ascil.punye.lah said...

@Siti K------- Ismail

hahaha sebab merah sangatlah dah tak pakai header tu lagi.rasa macam seksi je.ahahaha.