abam maher zain yehuu yehuu!

assalamualaikum.

yess! toksah cakap banyak.memang aku nak update lagi.dah tau dah korang habis nyampah tengok aku update.tau dah,tau dah tak payah cakap. ahah.

ok,sape sini minat maher zain??

hahh dah kenapa awal awal entry dah tanya minat maher zain ke tak ni.kau nak bagi tiket free pergi konsert dia ke ascil?hamboihhh tudiaaa kak senah.tak sabar sabar.aku ni mane le ade tiket konsert ke tiket wayang ke tiket hape ke.aku ni pergi konsert pon tak pernah,tahu?halohh saje tanya pun tak bole.aku tau ramai mesti angkat tangan punya kalau tanya.

lagi lagi kawan sampai mati aku si elyn,diana,syiera,nadia semua tuh.dah korang tak payah pura pura pandang tempat lain.ya,korang lah yang aku maksudkan.kalau kawan kawan semua nak tahu diorang nih die hard fan si maher zain kot.pantang maher zain ada lagu baru confirm diorang lah antara orang yang pertama tama berebut carik kat youtube.weyhh apa tajuk lagu baru tu eh?apa tajuk dia?kemain masing masing nak search.

kalau tanya aku minat ke tak,aku biasa biasa je.aku suka jugak dengar lagu lagu si maher zain ni.yalah macam korang tau lagunya banyak tujuan berdakwah kan.bagi aku lah kan.lagu lagu camni lagi dekat dengan remaja.sedap.muzik pon best best je nak layan.kalau bukak time belajar pon tak sakit hotakk.yelahh separuh lagu kalau bukak time belajar kan kadang kadang berbulu je telinga dengar.semua yang kita belajar tak sempat hadam dah keluar balik ikut lobang hidung kanan.jadi,sesape yang suka dengar lagu time belajar tu bole lah layan si maher zain nih.eh salah,layan LAGU si maher zain nih.

jadi berbalik semula pada die hard fan kita tadi ya (rujuk nama nama dekat perenggan di atas).kau tahu lah kan si maher zain nih kan macam hensem hensem sikit muka dia.hmmm,sekali dia senyum,die hard fan kita sekalian tadi tak bole tido malam aku rasa.masing masing berangan jadik bini maher zain.ni kalau lah bini dia paham bahasa melayu.dan kalaulah terdetik hati nak baca belog merepek nih,kompom dia mengamuk sakan punya lah.kau dah kenapa nak suka laki hakuu?hahhhh! hahhh! hambik kau die hard fan,kau nak jawab apa nanti kat bini dia?

aku relax je.sebab aku tahu maher zain akan pilih aku.ngahahaha.bole sawan berbuih kalau maher zain baca.malangnya,dia tak tau belog nih.selamat aku.fuhhh!fuhh!*lap peluh yang mencurah curah ke ladang lembu.

ehhh aku cakap banyak lah pulak.sebenarnya aku nak share video nih je apsal bole melalut cerita pasal die hard fan dia pulak.haishh.ok lah ini lagu terbaru dia.aku kompom korang pon suka punya lahhhh.mempersembahkan abam maher zain yehuuu yehuuu!




hahhh die hard fan jangan pengsan pehlis.tak pasal pasal kena call bomba,jpam semua kang nak angkat korang punya pasal.behave ya.ehemmm,jadi saya tujukan lagu ini kepada ibu saya yang tercinta.ibu you are the number one for me oohhh ohhhh number one for me! pastu untuk ibu ibu kepada die hard fan kita,ibu jiran sebelah rumah,ibu jiran depan rumah,belakang rumah.yang paling tak lupa.ibu kepada bakal suami kelak.awwwwwww!pura pura sweet ahh lu,ascil.

layankan aje eh.

terimakasih korangggg. ^^

20 coratcoret:

Dya Ariel said...

aku jumpe dy ritu kt mines.. siap posing sesame lagikk.. :D

ascil.punye.lah said...

@Dya Ariel

mana gambonyeee?nak tengokkk!=)

syafiqakarim said...

aku nak cari laki mcm dia.
tp kalau jumpa,nak ke dia dkt aku?
:(

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

insyaAllah kau layak dapat org macam dia.atau yg lebih baik.doa2 selalu ^^

Siti K------- Ismail said...

ct pon sukaaa lagu dia....lagu video tu ct ada tgk kt tv...hehehe

ascil.punye.lah said...

@Siti K------- Ismail

wahh ct dah tukar nama. ehemm best kan lagu nh?

Maya Lisa said...

dah lah hemsem, comel, sedap suaranya, nur wajah ada... kalau terdengar dia mngaji ni mesti cair hati...subhanallah..

iman iman...

Maher Zain sangat BAGUS !

si robot comel said...

hi maher zain,saya suka awak,sekian

El-Janna said...

utgla klau dpt jmpa dia~~

ascil.punye.lah said...

@Maya Lisa

amboii siap list lagi.mayaa dia ni memang bagus pun kann.sejuk je hati.

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

hai peminat maher zain,saya bakal bini dia.huahuahua.

ascil.punye.lah said...

@El-Janna

untung untung~~

Nafisah Ruslan said...

maher zain ni memang best :)

ascil.punye.lah said...

@Nafisah Ruslan

tau takpe best giloss!=)

kura said...

best. suka mz. ouch! hehhe

ascil.punye.lah said...

@kura

sama lahhh! maher zain terbaik=)

Ana Farhana said...

suka maher zain jugak ! lagu dia best2 laa.. best je dgr .. makna tersendri.. :D

ascil.punye.lah said...

@Ana Farhana

tahu takpe.syiokkk ohh dengar.

Engku Sofea said...

hehe, minat ! Tp tahu lagu lagu yang popular je. camana tu ? :D

ascil.punye.lah said...

@Engku Sofea

eh sama le kita.nyanyi pon kadang2 main bedal je.ahaha.