nak idea,pleaseeee =(

assalamualaikum.

dah seminggu aku tak update.biarkan je entry satu haribulan satu berhabuk macam tuh.rasa kejam tetiba dengan blog nih.pastu tetiba teringat entry pertama tahun 2012 tentang azam tahun ni yang salah satu darinya ialah taknak abaikan blog.tapi,macam tahi lah.baru tulis,terus dah abaikan azam yang berkobar kobar ibarat peserta komanwel bawak obor menyala tuh.cis cis cis.

jadi,bagi tebus rasa bersalah,meh kita bukak balik rancangan 'sembang bersama ascil' meh.eh? rancangan lah sangat kan.wakluuu~
.
.
.
.
.
.

ok,aku dah takde modal nak cakap apa. jadi tutup semula rancangan 'sembang bersama ascil' yang dibuka lima minit yang lepas. serius aku dah dua hari dok perah otak nak update apa.tapi,macam biasa.idea tuh gedik main sorok sorok belakang otak.cis.tu lah duk serabut asyik terpikir pasal test,esaimen dan lab report yang hensem kan.

botak kepala. =="

jadi,aku tinggalkan entry kali nih dengan muka seposen lagi mintak kaki.kepada sesape yang dah terlebih banyak idea sampai sehari sepuloh entry tuh boleh lah sedekah barang dua kat aku.serius ni.

please bagi idea please.alahhh,idea je kan.*kenyit kenyit mata.


idea,meh come to mummy mehhhh.


p/s : rasa loser pulak buat entry macam nih. =="


14 coratcoret:

si ngokngek said...

idea tue apa??

HAHA

syafiqakarim said...

aku nak tau psl pakwe kau.
da,tu idea.ahahah

ascil.punye.lah said...

@si ngokngek

idea tu spesies tutti fruti.lebih kurang lah=)

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

pakwe?hahaha.kalau takde cemana nak cite.

Miss Xyz said...

nah, semangkuk idea sye tdahkn kpd hang.. hamek2.. ksi free ni.. ahaha XD

ascil.punye.lah said...

@Miss Xyz

laaaa semangkuk je?
bagi le sebaldi ke,selori ke.haishhhh.

Umie Artoqiemie said...

hahahaha..
dah cukup ohsem dah entry ni..
takpe,, ce kau cite je asaimen tu ngan kteorang..
kteorang boleh tolong tengokkan ,
haha.

UncLe Face said...

idea x datang bergolek...kna peah cm perah kelapa sbb nk dapatkan santan dia..x drk lar loser sngt kan...best apew entry cm ni kan..hehe

ascil.punye.lah said...

@Umie Artoqiemie

ohsem le sangat.cis!
esaimen?kau nak dgr cite pasal esaimen aku?pengsan kau nnti.

ascil.punye.lah said...

@UncLe Face

ah korang semua amik ati aku je.cis cis cis.hahaha

UncLe Face said...

maybe lar..hahaha..jahatnya

Dya Ariel said...

hahah.. cm cenggini haa jd nyer.. tkpe, asalkan ade entry ye ascil :D

ascil.punye.lah said...

@UncLe Face

hah kan dah kate.dah la,tacing lah camni.huahuahua.

ascil.punye.lah said...

@Dya Ariel

entry loser camni ape je ada cik dya oiii.sedih=(