nurdani younique

assalamualaikum.

aaaaaa janji janji janji ni entry kontot je.dak asilah ni memang kalau tak update,memang lama gilaaaa dia tak update.tapi bila dah update pulak,keja nak mengupdate je.nyampah tau.

wahahah.okay,entry ni khas untuk seseorang,bukan dua orang bukan tiga orang.kira macam bole buat pantun lah,dua tiga kucing berlari,mana nak sama si kucing belang,dua tiga mari baca,tapi entry ni khas untuk seorang.eh?? hebat jugak aku berpantun.tak sangka!marilah mari sape nak jual pantun mari.nak berguru dengan aku pun boleh,silakan.




agak agak ni kalau tak bagitau siapa empunya tukang lukih ni pun mesti semua tau kan kan kan?halohhhh tahu dah.siape je tak kenal cik younique kita ni kan?dia punya lukisan hebat hebat bak hangg,tak caye gi jenguk blog dia cepat.kalau rajin komen,dapat lah doodle free dari dia,ehemmm macam haku ni hahh.

serius,aku tak tau pun akan dapat lukisan free dari dia.aku main komen je pun blog dia,tapi baik betul hati dia nak bagi.mak aku kata,rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari.dia suruh emel gambar supaya dia bole lukih.wahahaha aku apa lagi pantas,laju,efisyen walaupun mula mula bebal tak reti hantor gambar guna emel.nasib ada kawan tolong. =="



gambar ni lah aku bagi sebab kan kan kan ni je yang aku rasa gambar yg nampak 
dekat sikit.cik dani younique nak yang dekat,senang nak lukih,katanya.


jadi kita nak ucap terimakasih banyak banyak kat cik nurdani sudi bagi lukisan ni kat kita.terharu gila babeng tahu dakkk?nak berucap panjang lagi sebenarnya tapi dah janji ni entry pendek.kalau anugerah bintang popular dah lama dah dia suruh stop berucap wahh kemain panjang tau ucapan.

sebagai tanda penghargaan meh lah kita nak bagi jugak lukisan kita kat cik dani ni *tutup muka* tak smooth lah macam cik dani punya,tapi tolonglah terima.paksa ni! hahahaha.lukisan ni guna paint,baru je berjinak jinak sejak cuti sem yang lepas dengan paint ni.pastu masuk sem dah lama tak melukis,cemni lah jadinya. 



ahhh larikkkkk!



kbai.









14 coratcoret:

si robot comel said...

hamboi kauuuuu, dapat hadiah tuuu

nurdani said...

ahahaha. sabor je lah.

eh lawa la lukisan guna paint tu. kemas. terima kasih! :D

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

hahahah rezeki jangan ditolak mak aku kata.

ascil.punye.lah said...

@nurdani

err err sudi sudilah terima=)

terimkasih tau lukisan tuuu~

fifie said...

Eh okay dah tu lukisan awak untuk dani, pandai dan kreatif :)

ascil.punye.lah said...

@fifie

hahahha ni pakai bedal je ni,terimakasih awak!<3

syafiqakarim said...

ascil pandai lukis
ascil pandai lukis
ascil pandai lukis


*kata kata itu doa :p

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

aamin.ya Allah,biasa2 je lah.mana kau menghilang weyh?lama tak nampakkkk =(

Pendamba Mawar said...

nak.nak..nak

ascil.punye.lah said...

@Pendamba Mawar

eceyhhh nak jugak??mintak dani.dia terer

Rtp Farra Arisha said...

hello Sis! it's really, really nice drawing! sebelum ini Arisha pun sudah pernah dapat caricature dari teman blogger. :)

ascil.punye.lah said...

@Rtp Farra Arisha

thanks arisha.biasa biasa je.

fya zainal said...

Dani lukis mmg cantik kan. Lepas ni ascil boleh la asah bakat hehe :)

ascil.punye.lah said...

@fya zainal

tau takpe.err nak pisau! nak asah bakat.hewhewhew.