BAZIR MASA.

assalamualaikum.

hai kawan kawan! yang tak kawan pun kita hai jugak niii.lama bukan si ascil dunia magika tu tak update?kengkonon busy lettew.

heyyy busy tau! i dah masuk sem 5.SEM 5 tahu?takde masa dah nak main main,walaupun sekarang ni terang terang tak payah suluh haku tengah main main.kihkihkih.ibu kata kalau nak on9 hujung minggu je bole.tapi kan ibu,hujung minggu internet tak dapat.selow ya amat padahal broadband baru je bayar.dak ascil siap main hentak hentak kepala dekat dinding lagi bosan punya pasal.dah penat hentak kat dinding,hentak kat lantai pulak.tragik!masa ada kelas lah sang broadband ni laju kemain macam badak main poco poco harimau pulak menari samba.cis!

sementara berukband kittewwww ni tengah laju kan *laju?* hahhh sementara tu,meh le kittewww update sepatah dua kata.hoiii sekarang dah seratus patah perkataan dah,sepatah dua kata pekebendenya.ahhh biar lah aku membebel puas puas.jarang oiii berukband ni bersikap sopan santun baik hati berbudi bahasa.puji ni,pujiiii.dengan harapan esok esok dia(berukband) akan terus mengamalkan nilai nilai murni macamni lagi.

tadi kelas malam straight 3 jam takde nye aku dengor lecturer tu kata "ok,take 5".perghhh sakit sakit urat tengkuk aku,pinggang toksah cakap ah.dah berbelit 360 darjah agaknya.bila habis je kelas terpontang panting aku jalan balik kolej.dan sekarang,waktu ini,saat ini,aku berada di atas katil,di tepi tingkap sambil menyaksikan bulan dan bintang serta angin sepoi sepoi bahasa menyapa muka.oh syahdunyaaa~HOIII TOKSAH NAK ROMANTIK SANGAT LAH ASCIL! padahal tengah taip entry ni je pun.propa tau --'

hmm sebenarnya aku takde modal pun nak cerita.padan muka korang,BAZIR MASA je siapa bukak link blog aku ni.padan muka,padan muka.haha.
.
.
.
.
.

btw,rindu aku tak? *pangggggg!soalan yang minta pelempang percuma* tapi nak tanya jugak.ok kita tanya lagi sekali.ada ke orang rindu? kalau ada,sila korek hidung guna jari kaki. kbai.


20 coratcoret:

si robot comel said...

hai akak sem 5,saya budak sem 1 nak tnya mana eh kolej kristal? hehe

syafiqakarim said...

kau ak rindu aku ke.mihmih

inche hlovate said...

untung la dah sem 5..sya pula tgh tggu konvo :-p

ellynadyra said...

silap2 hidung ko kena korek ngan kari kaki.....dah sem 5, tak lama lagi abis la kan!

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

kolej kristal ye dikk?meh siniakak tunjuk,belok kiri,belok kanan,jalan terus,lintaslah dengan selamat. =="

ascil.punye.lah said...

@syafiqakarim

mestilah rindu.lagi2 kartun perempuan baju kuning dalam blog kau tu.rinduuuu.

ascil.punye.lah said...

@inche hlovate

untunglahh tengah tunggu konvo~

ascil.punye.lah said...

@ellynadyra

alaaa sisss,jangan lah korek hidung i.kihkihkih.insyaAllah,tak lama lagi je.

Black Jeepsu said...

ascil dah year three.. merangkap final year! good luck! heeeeeeeeeeeeeeeeeeee

TUGAU GATES said...

berokben mmg mcm tu.time ada kls knfim beliau laju..mmg mntak sepak sbijik 2 nih..hahahaha

ascil.punye.lah said...

@Black Jeepsu

aah makin third year,makin pening kepala dibuatnya.terimakasih =)

ascil.punye.lah said...

@TUGAU GATES

memang wehhhh.selalu gila macamtu.

Siti K------- said...

hai ascil...ct rinduuuuuuu....goodluck in part 5 :)

ascil.punye.lah said...

@Siti K-------

ct rindu???awwwwww! terimakasih ct.

Maya Lisa said...

mestilah rinduuuuuuuuuuuu >_< ngehehehe

ascil.punye.lah said...

@Maya Lisa

yes yes yes.maya rindu!!!! =)

Nyamuk Terbang said...

haha lma xmsuk sni :)

ascil.punye.lah said...

@Nyamuk Terbang

lama tak masuk sana jugak.hahah.

Siti K------- said...

hehehe....awwww...sme2 :D

ascil.punye.lah said...

@Siti K-------

apa yg sama ct,apa yg sama??