cikgu tadika

assalamualaikum!

hai people ahh toksah nak people sangat.aku masih tak bole tido.ni semua kes petang tadi lah,tido macam orang pengsan tahu?eh ataupun aku betul betul pengsan takkk.tidur 4 jam dari pukul 2.30 kengkonon set alarm,pukul 3.30 harus bangun.harus ya,HARUS! tapi sebabkan harus tu bukan wajib.jadi, pura pura tak dengar je bunyi alarm.sudahnya 6.30 baru bangun,terkejut gila asar pun belum.terus solat.

so,how's life people??dekat sini ramai gila demam.musim agaknya.penang ni petang panas gila,malam kadang hujan.aku pun kadang kadang pura pura demam jugak.hikhik.demam time ada kerja banyak.ooo ngelat eh kau ascil! tapi doa sangat sangat sepanjang minggu ni sampai lah ke final nanti,kesihatan semua okay badan sihat otak cerdas jiwa selamat.fuhhhh! bayangkan lah nanti presentation fyp,suara takde muka toya lemah tak bermaya.hahhh?acane??takkan nak guna bahasa isyarat kot depan panel. panel pun bagi markah isyarat isyarat je.ishh mintak dijauhkan.

sebenarnya dah perenggan ke tiga ni,tapi aku still tak tahu motif aku buat entry ni.banyak benda nak cerita ni tapi welll kita kepam dulu citer citer ni tunggu aku habis final. student final year kan,masa ibarat nyawa.eceyhhhh gila poyo kau ascil padahal tengah curik masa tulis blog.takde pekdahnya.jadi mari kita pi baca nota minggu depan berderet test dengan presentation.yeayyyy!! suka gila. jangan sampai gila sudah. *tarik nota ke depan,laptop letak tepi.

nekad ahh kalau cenggini lah engineering world,aku nak jadi cikgu tadika.takpun cikgu sekolah rendah.ilmu engineering ni bole ajar sikit sikit dekat anak murid.hambik kauu! anak murid aku nanti umur 6 tahun rambut dah banyak gugur sebab dok ajar kira column and continuous beam dalam kelas.mak bapak toksah nak risau tengok anak korang pehal ni rambut gugur gugur ni.bakal engineer tuuu anak korang.jangan main main. ^^


kbai.

*sambung study*


6 coratcoret:

si robot comel said...

aku nak anto anak akulah kat kau ye cikgu? hihi

oi kau dah apply utk degree?

ascil.punye.lah said...

@si robot comel

yeayyy da dapat murid baru.hah daftar! daftar! jadilah anak murid saya.

aku dah weyh.aku amik civil pure.tempah maut tak?

elly nadyra said...

Nk daftar anak sis gak hahaha
Jaga kesihatan. Consume more water. Good luck nk exam!

ascil.punye.lah said...

@elly nadyra

tak risau ke kak nanti kadar keguguran rambut diorang meningkat?heheh.

thanks,doakan kami semua =)

Izzati Liyana Sabri said...

hek eleh. mengarut lebih dia ni. ingatkan betul betul jadi cikgu tadika ke apa ke. haha

ascil.punye.lah said...

@Izzati Liyana Sabri

hahahaha ala zati,zati kan dah lama tk dengar kita mengarut.